VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Χριστοδουλόπουλος: Θα κάνω τη Μέρκελ να τραγουδήσει τα «Στέφανα»


«Το πανεπιστήμιο το δικό μου δεν το έχει βγάλει κανείς», λέει ο γνωστός τραγουδιστής

Χριστοδουλόπουλος: Θα κάνω τη Μέρκελ να τραγουδήσει τα «Στέφανα» Διάφορα σχόλια ακούστηκαν για την υποψηφιότητα του Μάκη Χριστοδουλόπουλου με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα.

Τη δική του απάντηση όμως έδωσε ο τραγουδιστής. «Το Πανεπιστήμιο το δικό μου, δεν το έχει βγάλει κανείς. Σαράντα χρόνια τα έχω δει όλα, έχω γυρίσει τον μισό πλανήτη» είπε μιλώντας στο Star.

Και υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει το τραγούδι αν εκλεγεί. «Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω το τραγούδι. Αυτό είναι η ζωή μου. Με το τραγούδι με αγάπησαν οι Έλληνες, είμαι μέσα στα σπίτια και τα αυτοκίνητα τους. Δεν έχουν το δικαίωμα να μου πουν να σταματήσω το τραγούδι. Θα πηγαίνω στις Βρυξέλλες, θα πηγαίνω και στο χωριό μου στο Σώστι Αμαλιάδας για τραγούδι», είπε.

«Εάν εκλεγώ και δεν μπορέσω να κάνω τίποτα, θα παραιτηθώ. Θα βγω στα κανάλια και θα πω την αλήθεια» και δεν έκρυψε την επιθυμία του να κάνει την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ να τραγουδάει τραγούδια που εκείνος έκανε πια... κλασσικά, όπως το «Απορώ», τα «Στέφανα» και το «Προσκλητήριο».
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top