VIDEO:LIVE-AVLES.TV

"ΑλλάΖουμε Εποχή": Επίσκεψη στους συνεταιρισμούς Βελβεντού

Τους αγροτικούς συνεταιρισμούς «ΑΣΕΠΟΠ» και «ΔΗΜΗΤΡΑ» Βελβεντού επισκέφτηκε στις 28 Απριλίου, κλιμάκιο του συνδυασμού «ΑλλαΖουμε Εποχή»
με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, Γιάννη Θεοφύλακτο.
Την αντιπροσωπεία του συνδυασμού υποδέχτηκαν στον «ΑΣΕΠΟΠ» ο διευθυντής, κ. Γιώργος Κάντζιος και το μέλος του Δ.Σ., κ. Βασίλης Τζιουράς και στη «ΔΗΜΗΤΡΑ» ο διευθυντής, κ. Νίκος Σάκκουλας και ο πρόεδρος, κ.  Δημήτρης Κοσμάς. Οι εκπρόσωποι των συνεταιρισμών έκαναν αρχικά μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία του συνεταιριστικού κινήματος και στη δημιουργία των συνεταιρισμών στο Βελβεντό και ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τις μεγάλες προκλήσεις στην εσωτερική και διεθνή αγορά. Υπογράμμισαν ότι δεν έχουν την απαιτούμενη στήριξη από το κεντρικό κράτος και την απερχόμενη περιφερειακή Αρχή, αλλά όπως σημείωσαν, η τυχόν εμπλοκή τους είναι συνήθως αρνητική.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Θεοφύλακτος, εξέφρασε την πλήρη στήριξη στον πρωτογενή τομέα και στις υγιείς συνεταιριστικές οργανώσεις, όπως είναι ο «ΑΣΕΠΟΠ» και η «ΔΗΜΗΤΡΑ» Βελβεντού. Ειδικότερα υπογράμμισε: «Ο πρωτογενής τομέας και το συνεταιριστικό κίνημα αποτελούν έναν βασικό πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας της περιοχής και συνολικά της χώρας. Ως συνδυασμός που με την ψήφο των πολιτών ευελπιστούμε να είμαστε η νέα περιφερειακή Αρχή, στηρίζουμε το συνεταιριστικό κίνημα και κυρίως τους υγιείς και νοικοκυρεμένους συνεταιρισμούς, όπως είναι οι δύο συνεταιρισμοί του Βελβεντού, οι οποίοι αποτελούν πρότυπο λειτουργίας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η χρηστή διαχείριση και ο εξαγωγικός τους προσανατολισμός έχουν επιφέρει σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα για τις ίδιες τις συνεταιριστικές οργανώσεις, την τοπική κοινωνία και συνέβαλαν ουσιαστικά τα προηγούμενα χρόνια στην εθνική οικονομία. Για τον ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει τον συνδυασμό μας, ο συνεργατισμός και η ανασυγκρότηση των κοινωνιών της υπαίθρου αποτελεί προτεραιότητα της πολιτικής του».
Τον Γιάννη Θεοφύλακτο συνόδευαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Κοζάνης Κωνσταντίνος Ζαγάρας, Κώστας Κωνσταντόπουλος, Βάιος Λαμπαδάς και Ξένια Ντοβόλη.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top