VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ακούραστος ο Γλέζος!


Ο γερμανικός Τύπος αναφέρεται στην υποψηφιότητα του 91χρονου με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ακούραστος ο Γλέζος! Η «μάχη» των ευρωεκλογών έχει… απαιτήσεις και ο γερμανικός Τύπος αναφέρεται στον γηραιότερο υποψήφιο αυτών, τον Μανώλη Γλέζο, χαρακτηρίζοντας τον «ακούραστο».

Άρθρα για την Ελλάδα και δη για το πλεόνασμα ξεχώρισαν στον Τύπο της Γερμανίας το σαββατοκύριακο, αλλά εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ήταν αυτό που αναφερόταν στην υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου με το ψηφοδέλτιο του Σύριζα. Στην εφημερίδα Der Westen αναφέρεται, σύμφωνα με την Deutsche Welle, ότι «το Σεπτέμβριο ο Γλέζος θα γίνει 92 χρονών, αλλά το καθεστώς του συνταξιούχου δεν του πάει», επισημαίνει ο γερμανός συντάκτης.

Συνεχίζει αναφέροντας και δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου. «Ο Γλέζος πηγαίνει και πάλι στη μάχη με τη λίστα του Σύριζα, στον οποίο ανήκει από τα μέσα του ‘80. Στις σκοτεινές εποχές που ζούμε, δεν μπορώ να είμαι στο περιθώριο, λέει ο ίδιος, όμως δεν είναι μόνον αυτός ο λόγος που διεκδικεί έδρα στον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και ένας προσωπικός: ο αγώνας που κάνει για την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων που χρωστά η Γερμανία από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο», γράφει ο ο Γερμανός ανταποκριτής.

Μάλιστα, υπενθυμίζει ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του γερμανού προέδρου Γκάουκ στην Ελλάδα, ο Γλέζος τον συνάντησε και του υπενθύμισε ότι εκτός από το γερμανική ιστορική ενοχή από την κατοχή υπάρχει και γερμανικό χρέος.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top