VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Επίσκεψη του συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» στα ΓΕΦ και ΓΕΑ Νεάπολης Σιάτιστας: «Διεκδικήσαμε τη ίδρυση των συγκεκριμένων δομών και στηρίζουμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν»


Τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, τα ΚΕΠ(σε Νεάπολη και Σιάτιστα), καθώς και το Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων του ΙΚΑ στη Σιάτιστα, επισκέφθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου, ο συνδυασμός «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο, Παναγιώτα Ορφανίδου.
Τα στελέχη του συνδυασμού αντάλλαξαν απόψεις με τους εργαζόμενους των συγκεκριμένων υπηρεσιών, με την Παναγιώτα Ορφανίδου, να τονίζει ιδιαίτερα το ρόλο που παίζουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής.
Μετά το τέλος της επίσκεψης η υποψήφια Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επισκεφθήκαμε σήμερα τις υπηρεσίες των Γραφείων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων σε Νεάπολη και Σιάτιστα καθώς και το γραφείο εξυπηρέτησης ασφαλισμένων του ΙΚΑ στη Σιάτιστα.
Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες δημιουργήθηκαν μετά την επιλογή της κεντρικής εξουσίας να αφαιμάξει δομές από το Βόιο στο όνομα της περιστολής δαπανών, χωρίς κανένα σχεδιασμό.
Διεκδικήσαμε ως δημοτική αρχή την ίδρυση των συγκεκριμένων γραφείων προκειμένου να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, οι οποίοι θα έπρεπε να κάνουν συνεχείς μετακινήσεις για φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα.
Επιλέξαμε να αναλάβουμε τα λειτουργικά έξοδα αυτών των υπηρεσιών, αντικαθιστώντας το ρόλο της πολιτείας η οποία οφείλει να επανεξετάσει πολλές από τις αποφάσεις που έλαβε για το Βόιο και γενικότερα για τον πληθυσμό της υπαίθρου.
Για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτη η συνέχιση λειτουργίας τέτοιων δομών στο Βόιο με την ταυτόχρονη στελέχωσή τους και αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν στους πολίτες»

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top