VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Δεν μας νοιάζει ποιος κυβερνά στην Ελλάδα»




Το ΔΝΤ δεν κάνει πίσω στις θέσεις του

«Δεν μας νοιάζει ποιος κυβερνά στην Ελλάδα» Αδιάλλακτο παραμένει το ΔΝΤ όσον αφορά στις θέσεις του για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του προγράμματος στην Ελλάδα. Όπως ανέφεραν πηγές από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεν τους ενδιαφέρει ποιος κυβερνά τη χώρα, αλλά το ποιες κινήσεις γίνονται. Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του ξεκαθάρισε ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, αλλά είναι άγνωστο το πότε.

Μετά και τη γραμμή Σόιμπλε, με την εκπρόσωπο του να δηλώνει ότι πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και «μετά ξανακουβεντιάζουμε» για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι όλοι βάζουν μπροστά το ΔΝΤ. Το τελευταίο στοχεύει σε ομαλή αποχώρηση από τη χώρα και έχουν υποβάλλει ανάλογες προτάσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, οι οποίες ακολουθούν κατά γράμμα το καταστατικό του. Ζητά να κοπούν συντάξεις, να επιβληθούν επιπλέον φόροι και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν αλλάξει κάτι από τη σκληρή γραμμή του.

Πάντως, ο εκπρόσωπος του, όταν ρωτήθηκε για τις συζητήσεις με την ελληνική πλευρά απάντησε στο MEGA, ότι είχαν συζητήσεις για τα θέματα κλειδιά και πως θα συνεχιστεί ο διάλογος και στόχος παραμένει η ολοκλήρωση της επιθεώρησης. Παράλληλα, διέψευσε ότι οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο , τόνισε ότι θα συνεχιστούν, αλλά δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία που θα γίνει αυτό, είτε με μορφή νέων συζητήσεων, είτε με τον ερχομό της τρόικας στην Ελλάδα.
* http://www.newsbeast.gr/
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top