VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Τα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τελειωμό»


Δ. Κουτσούμπας: Οι εκλογές δεν πρόκειται να λύσουν τα ουσιαστικά προβλήματα

«Τα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τελειωμό» «Επιβεβαιώνεται ότι και σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης και στη φάση της όποιας καπιταλιστικής ανάκαμψης, με τα πρωτογενή πλεονάσματα, τα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τελειωμό» ανέφερε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε παρέμβασή του ,στην Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

«Όλα τα μείγματα διαχείρισης που προτείνουν οι εταίροι - Κομισιόν, ΕΚΤ, ΔΝΤ - και οι συνεταίροι τους στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση είναι από χέρι κόντρα στα λαϊκά συμφέροντα, αφού το μόνο που με συνέπεια υπηρετούν όλοι τους είναι η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων, με το λαό να στενάζει, περιμένοντας τις ερχόμενες εκλογές» είπε, προσθέτοντας ότι «εκλογές που δεν πρόκειται να λύσουν αυτό το ουσιαστικό πρόβλημα, τη στιγμή που η διεκδίκηση, η αλληλεγγύη, ο αγώνας, η λαϊκή συμμαχία, η ανάπτυξη και αναζωογόνηση του εργατικού λαϊκού κινήματος, που έπρεπε να αποκτήσουν την μέγιστη προτεραιότητα, είναι ακόμη πίσω, εξαιτίας των εμποδίων που βάζουν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις και οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες».

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι αν η εργατική τάξη και το λαϊκό κίνημα δεν γίνουν «αξιωματική αντιπολίτευση» σήμερα και πρωταγωνιστές των εξελίξεων για να βρεθεί αύριο ο λαός στην εξουσία, τότε «θα ταλανιζόμαστε μέσα στο δικομματικό- διπολικό παιχνίδι, μετρώντας νέα χαμένα χρόνια».

Υπογραμμίζοντας ότι για να ανοίξει αυτός ο δρόμος χρειάζεται ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ παντού, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «αυτή τη μάχη καλούμαστε να δώσουμε το επόμενο διάστημα με ανοιχτή αγκαλιά σε όσους εργάτες, υπαλλήλους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, λαϊκές οικογένειες, έχουν εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ και δεν έχουν εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ ή σε άλλους διάττοντες αστέρες». Και κατέληξε:«Συμπαράταξη και κοινή συμπόρευση με το ΚΚΕ, με τις αγωνιστικές δυνάμεις του λαού μας».
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top