VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Δωρεάν λογισμικό ελέγχει εάν παρακολουθούν τον υπολογιστή μας


Δημιουργήθηκε από τη Διεθνή Αμνηστία για την προστασία ακτιβιστών και δημοσιογράφων

Η Διεθνής Αμνηστία σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις για ανθρώπινα δικαιώματα, κυκλοφόρησε ένα νέο λογισμικό που ελέγχει τον υπολογιστή για προγράμματα παρακολούθησης που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις.

Το ειδικό λογισμικό ονομάζεται Detekt, διατίθεται δωρεάν από το resistsurveillance.org και σύμφωνα με τους δημιουργούς του, επιτρέπει σε ακτιβιστές και δημοσιογράφους να ελέγξουν εάν οι υπολογιστές τους παρακολουθούνται, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν.

«Οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο επικίνδυνες και εξελιγμένες τεχνολογίες που τους επιτρέπουν να διαβάζουν τα προσωπικά email ακτιβιστών και δημοσιογράφων και να ενεργοποιούν εξ αποστάσεως την κάμερα ή το μικρόφωνο του υπολογιστή ώστε να καταγράφουν τις δραστηριότητές τους. Χρησιμοποιούν την τεχνολογία σε μια δειλή προσπάθεια να εμποδίσουν την αποκάλυψη καταχρήσεών τους. Το Detekt είναι ένα απλό εργαλείο που θα ειδοποιήσει τους ακτιβιστές για τέτοιες εισβολές ώστε να μπορούν να αναλάβουν δράση», δήλωσε ο Marek Marczynski, στέλεχος της Διεθνούς Αμνηστίας.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top