VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Δεν θα αποδεχθεί καμία συμφωνία με την τρόικα ο ΣΥΡΙΖΑ»




Α. Τσίπρας: Ο δρόμος που προτείνουμε δεν είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα

«Δεν θα αποδεχθεί καμία συμφωνία με την τρόικα ο ΣΥΡΙΖΑ» Σκληρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικας εξαπέλυσε από τα Ιωάννινα, ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος διεμήνυσε πως «μπορεί τα σκυλιά να ουρλιάζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά», τονίζοντας παράλληλα ότι «σε μια παρατεταμένη επίδειξη απάνθρωπης αδιαφορίας, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν την ανθρωπιστική, την κοινωνική, την εθνική καταστροφή που προκαλούν».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της περιφερειακής συνδιάσκεψης του κόμματος του , με αφορμή τις τρέχουσες εξελίξεις, διεμήνυσε ότι ήρθε η ώρα που πρέπει να τελειώσει το δράμα που ζει η χώρα, επισημαίνοντας πως αυτό αποτελεί αίτημα εθνικό, κοινωνικό, καθολικό.

Παράλληλα, είπε ότι με τα δημοκρατικά όπλα, θα δοθεί μάχη για να φύγει αυτή η κυβέρνηση, και να βρεθεί στο προσκήνιο ο λαϊκός παράγοντας με την ετυμηγορία του.

«Ο δρόμος που προτείνουμε δεν είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα. Ο δρόμος της αντίστασης, της ανατροπής, της ρήξης, της αλλαγής, είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να βγάλει τη χώρα και τους ανθρώπους από το φαύλο κύκλο της απόγνωσης».

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέστησε σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συνυπογράψει, ως αξιωματική αντιπολίτευση, όσα θα συμφωνήσουν η κυβέρνηση με την τρόικα. Παράλληλα επισήμανε , ότι σε καμιά περίπτωση η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα θεωρήσει δεδομένα και θα εφαρμόσει τα μέτρα, «που χαλκεύουν αυτή τη στιγμή κυβέρνηση και τρόικα» ενώ πρόσθεσε: «Επειδή γράφτηκε ξανά ότι αυτό αποτελεί απαίτηση του Βερολίνου, θέλω να κάνω όσο γίνεται πιο καθαρή τη θέση μας:Τέτοια υπογραφή ντροπής, ας μην την περιμένουν από μας. Για υπογραφές ντροπής στον κ. Σαμαρά και στον κ. Βενιζέλο, όχι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Τσίπρας ολοκληρώνοντας την ομιλία του εξέφρασε την εκτίμηση ότι, η χώρα βρίσκεται στο μεταίχμιο μιας μεγάλης αλλαγής, που έρχεται μέσα από την κοινωνία ,ενώ κάλεσε όλους να συμμετέχουν «μαζί» στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
*http://www.newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top