VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ε-ξαρτημένοι και ΑΝ-εξάρτητοι (Από τη Νούλα Χρυσοχοΐδου)


Και μετά από τη νίκη-ήττα με τον χρόνο, η νέα Κυβέρνηση του νεότερου Πρωθυπουργού της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα έβγαλε τα μπλοκάκια και τα μολύβια και άρχισαν οι ΑΝ-εξάρτητοι να γίνονται Ε-ξαρτημένοι!!!
xrisoxoidouΤα χαρτιά γέμισαν μελάνι, έγραψαν, έσβησαν και τα Υπουργεία και Υφυπουργεία άλλαξαν χέρια τελικά…. Άνεμος αλλαγής μύρισε, τα σήκωσε στον αέρα και δίνονται στην δημοσιότητα σε γνωστούς και άγνωστους δημοσιογράφους που μέχρι χθες χάιδευαν τα αυτιά της απερχόμενης Κυβέρνησης ενώ σήμερα άλλαξαν ρότα. Μα πώς η ιστορία ξεχνιέται από την μια στιγμή στην άλλη!!!
Και μαζί με τον άνεμο ακούσαμε κι εμείς το όνομα του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννη Πανούση για το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ενώ χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αναμένεται να αναλάβει ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Στο υπουργείο Πολιτισμού φαίνεται να αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Ξυδάκης, το υπουργείο Εσωτερικών η κ. Κωνσταντοπούλου και το υπουργείο Ναυτιλίας ο κ. Δρίτσας. Το υπερ-υπουργείο Ανάπτυξης μάλλον αναλαμβάνει ο “αγαπητός” στα ΜΜΕ κ. Σταθάκης, ενώ  αναμένεται να ενταχθεί και ο κ.  Λαφαζάνης. Ο κ. Δραγασάκης, νέος πλέον αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, θα έχει υπό την επίβλεψη του το οικονομικό επιτελείο, με υπουργοί Οικονομικών οι κ. Γ. Βαρουφάκης και Ε.Τσακαλώτος. 
Το νέο κυβερνητικό σχήμα άρχισε να παίρνει τη θέση του με τους πιο στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού.
Τελικά το “τρενάκι” ξεκίνησε το ταξίδι του… Ας ευχηθούμε όλοι να έχει ομαλό ταξίδι για το καλό των πολιτών και της χώρας. “Το νου σας στους πεζούς και τα διερχόμενα αυτοκίνητα Κυρίες και Κύριοι μηχανοδηγοί”…..
Καλό ταξίδι Ελλάδα!!!
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top