VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Επιτυχημένη η μετάδοση των εκλογών από τη SingularLogic


Τα αποτελέσματα ανανεώνονταν κάθε ένα λεπτό

Επιτυχημένη η μετάδοση των εκλογών από τη SingularLogic Με επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών, που είχε αναλάβει η SingularLogic για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η SingularLogic, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις της για εκτίμηση στις 9.30 μμ, δημοσιοποίησε έγκαιρα και έγκυρα και με υψηλό βαθμό ακρίβειας τις εκτιμήσεις των τελικών αποτελεσμάτων των εκλογών, αξιοποιώντας για μια ακόμη φορά τα αποτελέσματα που συλλέγονται με τη μέθοδο της Ασφαλούς Μετάδοσης Αποτελεσμάτων μέσω κινητών τηλεφώνων (SRT), σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Ως προς την επεξεργασία των αποτελεσμάτων που συλλέγονται με τον παραδοσιακό τρόπο μετάδοσης, η άρτια λειτουργική υποστήριξη και το αναβαθμισμένο σύστημα πληροφορικής, συνέβαλαν στη βελτίωση της ταχύτητας ενσωμάτωσης κατά μία ώρα και τριάντα λεπτά σε σύγκριση με το 2012.

Στις βουλευτικές εκλογές, η SingularLogic, σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, υλοποίησε και υποστήριξε έναν νέο μηχανισμό συλλογής αποτελεσμάτων σταυρών υποψηφίων. Στην προσπάθεια συμμετείχαν 543 πιστοποιημένα στελέχη από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, οι οποίοι ξεκίνησαν να τροφοδοτούν το νέο σύστημα με στοιχεία από τις 21:00 της ιδίας ημέρας. Μέσω της συντονισμένης αυτής προσπάθειας, τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας για όλες τις εκλογικές περιφέρειες ήταν άμεσα διαθέσιμα σε όλα τα ΜΜΕ, στην τηλεόραση και στο Διαδίκτυο.

Ειδικότερα για το διαδίκτυο, η ιστοσελίδα http://ekloges.ypes.gr που υποστηρίζει η SingularLogic για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών, δέχθηκε συνολικά περισσότερα από 850 εκατομμύρια hits (αριθμό αιτημάτων) με μέγιστη τιμή 15.000 hits/sec στις 23:45. Την ίδια στιγμή, o στιγμιαίος όγκος δεδομένων (bandwidth), ανήλθε σε 1 Gbits/sec, ενώ ο συνολικός όγκος που διακινήθηκε ήταν 4,5 φορές μεγαλύτερος από τις αντίστοιχες εκλογές του 2012.

Επιπλέον, άλλα 100 εκατ. hits προήλθαν από χρήστες smartphones και tablets, οι οποίοι αξιοποίησαν τη δυνατότητα της αυτόματης προσαρμογής του περιεχομένου του ιστότοπου ανάλογα με την οθόνη και τον τύπο της φορητής συσκευής.

Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο του ιστότοπου (πχ συγκεντρωτικά Επικρατείας), ανανεωνόταν ταχύτερα από κάθε άλλη φορά (κάθε 1 λεπτό), συμβάλλοντας στην αμεσότερη ενημέρωση του κοινού.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top