VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Τέλος στην πολιτική επιστράτευση σε ΔΕΗ


ΗΡΘΗ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ
SPARTAKOSΑκολουθώντας τις επιταγές της Δημοκρατίας αλλά και της ηθικής υποχρέωσης που έχει μία κυβέρνηση η οποία διατείνεται για τη δημοκρατικότητά της και που σαφώς δεν επιθυμεί να έχει επιταγμένους εργαζόμενους,  ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε την απόφαση για άρση της πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων στις εταιρείες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ ΑΕ και ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, μετά από εισήγηση του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Παράλληλα –με την απόφαση αυτή- λήγει και το καθεστώς επίταξης που ίσχυε για τη χρήση του συνόλου των γραφείων εγκαταστάσεων και μονάδων παραγωγής του ομίλου ΔΕΗ, δηλαδή της μητρικής αλλά και των θυγατρικών δικτύων μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ) και διανομής (ΔΕΔΔΗΕ).
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που στο παρελθόν συγκρούστηκε σφόδρα με την συγκυβέρνηση για τα ζητήματα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και το θεσμικό πλαίσιο αυτών, επικροτεί την κίνηση της κυβέρνησης, τόσο για την αμεσότητά της όσο φυσικά και για την ουσία του πράγματος.
Από την άλλη, αναμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης οι οποίες, με βάση τις εξαγγελίες του Υπουργού, κινούνται προς τη κατεύθυνση που το συνδικάτο (διαχρονικά) πρεσβεύει και υπερασπίζεται.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα επικροτεί την κυβερνητική πολιτική στις θετικές και προς όφελος των εργαζόμενων, της επιχείρησης και (κατ επέκταση) των πολιτών αποφάσεις της ενώ δε θα διστάσει να συγκρουστεί μαζί τις στην περίπτωση που αθετήσει τις δεσμεύσεις της.
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ έδιναν, δίνουν και θα δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για την απρόσκοπτη λειτουργία της μεγαλύτερης Βιομηχανικής Επιχείρησης της χώρας.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top