VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Στην Αθήνα την Παρασκευή ο Ντάισελμπλουμ


Στην Αθήνα θα έρθει την Παρασκευή ο Γερούν Ντάσελμπλουμ, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον νέο υπουργό Οικονομικών, όπως επιβεβαίωσε σήμερα η εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup.

Μια μέρα νωρίτερα, την Πέμπτη, συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να έχει ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Η συνάντηση των δύο ανδρών θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις πηγών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σουλτς δεν έρχεται για ζητήματα που αφορούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά τη διαπραγμάτευση της νέας ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.
Στην Αθήνα την Παρασκευή ο Ντάισελμπλουμ Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κ. Σουλτς θέλει να διαμορφώσει ιδίαν αντίληψη για τις θέσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης και να τις μεταφέρει στο Βερολίνο.
Ήδη, παρατηρούν οι ίδιες πηγές, είναι η δεύτερη κίνηση που γίνεται προς την Αθήνα και τον Αλέξη Τσίπρα, με πρώτη την πρόσκληση του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, που προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ της 12ης Φεβρουαρίου, επισημαίνοντας ότι η διαπραγμάτευση, έστω ανεπίσημη, έχει ήδη αρχίσει.
Σημειώνεται ότι μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων την Κυριακή, ο κ. Σουλτς συνεχάρη τηλεφωνικά τον κ. Τσίπρα, ανακοινώνοντας ότι θα έλθει στην Ελλάδα αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και πριν τη συνάντησή του με την καγκελάριο Μέρκελ.
Στην ίδια επικοινωνία ο Γερμανός σοσιαλιστής πολιτικός έκανε λόγο ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο για να βρεθεί «αμοιβαία λύση».
Χθες πάντως σε συνέντευξή του είπε ότι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας θα πρέπει να κάνει συμβιβασμούς με τους Ευρωπαίους εταίρους του «και το γνωρίζει», χαρακτηρίζοντας «πραγματιστή» τον κ. Τσίπρα.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top