VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Μεγάλη η ζήτηση για φθηνά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στην Κοζάνη!

patata-kozani-6Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση των αγροτικών προϊόντων στην Κοζάνη, μέσω του κινήματος διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, μέσω μιας πολύ καλής πρωτοβουλίας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κοζάνης. Ο κόσμος, ένεκα και οικονομικής κρίσης, ζητάει να αγοράσει τα απαραίτητα ως προς αυτόν προϊόντα για το τραπέζι, σε όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσες τιμές.

Αυτή την Κυριακή, στον χώρο στις παλιές αποθήκες της Ένωσης Συνεταιρισμών, στην Κοζάνη, θα διατεθούν στον κόσμο άλευρα, ρύζι, ελαιόλαδο, μέλι και πατάτα Δρεπάνου! Μάλιστα οι ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω της ειδικής φόρμας της ιστοσελίδας έχουν πάρει «φωτιά», ενώ τα τηλέφωνα του συνεταιρισμού έχουν «σπάσει» ειδικά σε ό,τι αφορά το λάδι αλλά και το αλεύρι.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π.Λ.» ο πρόεδρος του Γεωργοκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Αλιάκμων» κ. Παναγιώτης Αρνίδης: «Υπάρχει ζήτηση σε όλα τα προϊόντα. Ο κόσμος δείχνει να προτιμάει ιδιαίτερα το αλεύρι, το λάδι, το μέλι, αλλά και λάδι και πατάτες». Αυτή τη φορά οι παραγγελίες γίνονται πιο οργανωμένα, και με μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων. Όπως ο ίδιος τονίζει, μέχρι την Παρασκευή θα δέχονται τηλεφωνήματα (και παραγγελίες μέσω του internet) και το Σάββατο θα κάνουν τις παραγγελίες, ώστε να μπορέσει όλος ο κόσμος της περιοχής να εξυπηρετηθεί με φθηνά και ποιοτικά προϊόντα.

Ο ίδιος ανέφερε πως ειδικά σε ό,τι αφορά το λάδι, δίνεται σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές (με 3 ευρώ το κιλό) δεδομένης και της ποιότητάς του (λάδι Καλαμάτας, βραβευμένο σε διαγωνισμό). Μάλιστα, η Κοζάνη, όπως σημειώνει ο κ. Αρνίδης, η Κοζάνη προμηθεύεται λάδι από το συνεταιρισμό της Κατερίνης (και επειδή επρόκειτο για πολύ μεγάλη παραγγελία, πέτυχαν συμφέρουσα τιμή). Μάλιστα ο συνεταιρισμός στηρίζει και τους ντόπιους παραγωγούς, αφού διαθέτει τόσο μέλι ντόπιο, όσο και πατάτες Δρεπάνου. Μάλιστα τα προϊόντα που διατίθενται, και ειδικά το μέλι, είναι επώνυμο με ετικέτα παραγωγού.

«Στόχος μας μέσα από αυτή την πρωτοβουλία είναι να πάρουν το μήνυμα οι παραγωγοί ώστε να διαθέτουν τα προϊόντα τους, αλλά και οι καταναλωτές να παίρνουν φθηνότερα τα προϊόντα», καταλήγει ο ίδιος.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν αυτή τη φορά είναι

1) ΑΛΕΥΡΙ από την Ε.Α.Σ. Κιλκίς.

Αλεύρι 55άρι για όλες τις χρήσεις σε συσκευασίες των 10 και 25 κιλών

με τιμή πώλησης 55 λεπτά το κιλό.

2) ΡΥΖΙ Χαλάστρας .

Ρύζι Καρολίνα σε συσκευασία των 5,2 κιλών πού θα διατίθεται προς 5 ευρώ.

Ρύζι κίτρινο σε συσκευασία των 6,6 κιλών πού θα διατίθεται προς 5 ευρώ

3) ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ με οξύτητα 0,3 φετινής σοδειάς,

θα διατίθεται σε συσκευασία 5 λίτρων προς 15 ευρώ

4) ΜΕΛΙ Κοζάνης

Μέλι ανθόμελο εξαιρετικής ποιότητας από παραγωγούς της περιοχής μας

θα διατίθεται σε συσκευασία των 3 κιλών προς 18 ευρώ

5) ΠΑΤΑΤΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ

Πατάτα κίτρινη Δρεπάνου προς 30 λεπτα το κιλο

Οι παραγγελίες θα αρχίσουν γίνονται ηλεκτρονικά στο www.ktinotrofoi.gr και στο agroname.com και τηλεφωνικά στο 2461354334 από 9-3

Η παράδοση των προιόντων θα γίνει στο χώρο ανάμεσα στο Σιδ. Σταθμό και τις αποθήκες της Ε.Α.Σ. Κοζάνης την Κυριακή 29/07/2012 από 9 το πρωί έως 4 το απόγευμα.

Πρωινός Λόγος

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top