VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η κολυμβητική περίοδος στο κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας

Με τις επιτυχίες των αθλητών/κολυμβητών της ευρύτερης περιοχής , την αμέριστη συμμετοχή και στήριξη του κόσμου και την εφαρμογή νέων δραστηριοτήτων και πιλοτικών προγραμμάτων (λειτουργία τον Ιούλιο) να κυριαρχούν στον απολογισμό της κολυμβητικής χρονιάς, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβριο καθώς μετά από μία παρατεταμένη περίοδο, κλείνει τις πύλες του για τον μήνα Αύγουστο.

Και αυτή την χρονιά το κολυμβητήριο –παρά τα προβλήματα που προέκυψαν π.χ με τη λειτουργία της Τ/Θ- λειτούργησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με οργάνωση και προγραμματισμό γεγονός που όχι μόνο επέτρεψε την άμεση αντιμετώπιση δυσκολιών αλλά είχε και σαν αποτέλεσμα να υπάρχει αδιάλειπτη δημιουργική και επιτυχή πορεία όλων όσων συμμετείχαν στα προγράμματα του Κολυμβητηρίου τόσο στο αγωνιστικό μέρος όσο και σε επίπεδο προσωπικό για όσους συμμετείχαν στα προγράμματα κοινού.

Έχοντας επιτελέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την «αποστολή» του σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο με τη συμβολή της Δημοτικής Αρχής, των παραγόντων του κολυμβητηρίου, της Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ, των προπονητών, του Διοικητικού προσωπικού, της τεχνικής υποστήριξης, των αθλητών και φυσικά του ίδιου του κόσμου, ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά και ήδη μπαίνει ένας προγραμματισμός για την επόμενη κολυμβητική περίοδο που στόχο έχει να καθιερώσει ακόμα περισσότερο το Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας στην συνείδηση του κόσμου, των αθλητών, των σωματείων επιτρέποντας τη διοργάνωση περισσότερων εκδηλώσεων/δραστηριοτήτων τοπικού και Πανελλαδικού χαρακτήρα. Ιδιαίτερη χαρά και αισιόδοξα μηνύματα για συμμετοχή σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις –ακόμα και επιπέδου Ολυμπιακών διοργανώσεων- δημιουργούνται από τους μικρούς θαμώνες/αθλητές που συμμετέχουν με ζήλο στις κολυμβητικές δράσεις και ήδη έχουν καταφέρει σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στις δραστηριότητες και τα κολυμβητικά προγράμματα εύκολα μπορούν να διαπιστώσουν ότι ο χώρος του Κολυμβητηρίου έχει αναχθεί σε μία κυψέλη μέγιστης αθλητικής και πολιτιστικής συνεισφοράς για τους αθλητές και την τοπική κοινωνία.

Ως Δ.Σ της Ακαδημίας, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση τούτης της κολυμβητικής χρονιάς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ευχόμενοι σε όλους «Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας».

Από το Δ.Σ

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top