VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Συνάντηση Ευγενίας Ουζουνίδου με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Υδραυλικών Κοζάνης καθώς και με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Υδραυλικών Κοζάνης είχε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Π.Ε. Κοζάνης Ευγενία Ουζουνίδου. Στο πλαίσιο της συζήτησης, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω και της προωθούμενης απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους. Η Ευγενία Ουζουνίδου σημείωσε από την πλευρά της ότι πρέπει να στηριχθούν τα δίκαια αιτήματα του κλάδου που έχουν να κάνουν με την πάταξη της παραοικονομίας, την προστασία των καταναλωτών και την αξιοπρεπή διαβίωση των επαγγελματιών.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ αναφέρθηκε στην ανάγκη να προστεθούν στο σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για την εκτέλεση, συντήρηση και επισκευή, υδραυλικών εγκαταστάσεων, οι σχετικές προτάσεις του Συνδέσμου Υδραυλικών, έτσι ώστε το επάγγελμα του υδραυλικού να αποτελεί κατοχυρωμένο και πιστοποιημένο επάγγελμα. Η Ε. Ουζουνίδου αναφέρθηκε στα συχνά εργατικά ατυχήματα που έχουν σημειωθεί στον κλάδο και σημείωσε την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Για το λόγο αυτό, συμπλήρωσε, το επάγγελμα δε πρέπει να διαχωρίζεται από το αντίστοιχο του ηλεκτρολόγου. Η ίδια επισήμανε πως ο κλάδος των υδραυλικών είναι συχνά θύμα στοχοποίησης των μεγάλων ΜΜΕ για το θέμα της φοροδιαφυγής και πρόσθεσε πως με τον τρόπο αυτό αντί να χτυπηθεί η πραγματική φοροδιαφυγή ενεργοποιείται ο κοινωνικός αυτοματισμός. Ταυτόχρονα υπογράμμισε την ανάγκη να χαραχθεί μια εναλλακτική πολιτική πρόταση διεξόδου από την κρίση με όρους κοινωνίας και να απαλλαγεί η χώρα από την καταστροφική πολιτική των Μνημονίων.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Κοζάνης, Ιορδάνης Παπαδόπουλος, υποστήριξε πως αποτελεί μύθο ο ισχυρισμός ότι το επάγγελμα του υδραυλικού είναι κλειστό επάγγελμα. Επίσης μίλησε για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες και τα προεδρικά διατάγματα των κυβερνήσεων του τελευταίου διαστήματος, και τα οποία οδηγούν στην ισοπέδωση του κλάδου, την κατεδάφιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων και την διάλυση του συνδικαλισμού στον κλάδο.

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης είχε επίσης σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Π.Ε. Κοζάνης Ευγενία Ουζουνίδου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες και την αδιαφορία που εισπράττουν από την επίσημη Πολιτεία. Η Ευγενία Ουζουνίδου μίλησε για την ανάγκη στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών, κάτι που όπως τόνισε γίνεται επιτακτικότερο στις μέρες μας λόγω της Μνημονιακής πολιτικής που ακολουθεί η συγκυβέρνηση και οδηγεί την κοινωνία και τους πολίτες στην απόγνωση και την καταστροφή.

Συγκεκριμένα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Ε. Ουζουνίδου, αναφέρθηκε στη σημασία του δημογραφικού ζητήματος της χώρας μας και υπογράμμισε πως δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει αξιοπρεπή αντιμετώπιση των πολύτεκνων οικογενειών. Η ίδια σημείωσε πως για χρόνια οι κυβερνώντες αντιμετώπιζαν τους πολύτεκνους ως αριθμούς και όχι ως ανθρώπους και πρόσθεσε ότι το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ θα προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών για τα θέματα των πολύτεκνων οικογενειών εντός κι εκτός Βουλής. Στην κατεύθυνση αυτή, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει διαρκής συνεννόηση και επικοινωνία για να προωθηθούν προς πάσα κατεύθυνση τα αιτήματά τους.

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Κυριάκος, πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης, αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες. Συγκεκριμένα μίλησε για το 23% του ΦΠΑ στα προϊόντα που πλήττει πρώτιστα τις πολύτεκνες οικογένειες και στην πρόσφατη φορολογία εισοδήματος που οδήγησε σε απελπιστικό σημείο πολλούς πολύτεκνους λόγω της δραματικής μείωσης του αφορολόγητου.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top