VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Όχι στο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί κλεισίματος της Δ.Ο.Υ Πτολεμαΐδας και μεταφορά των υπηρεσιών της στην Κοζάνη, μας υποχρεώνουν να κάνουμε γνωστό ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι και βαθύτατα ανήσυχοι, σε μια τέτοια προοπτική, αλλά και στην προοπτική, πλέον, της ίδιας της Πόλης μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, τα μέλη του, καθώς και οι χιλιάδες φορολογούμενοι του δεύτερου μεγαλύτερου Δήμου της Δ. Μακεδονίας δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν άλλο ξήλωμα υπηρεσιών από την Πτολεμαΐδα και την ταλαιπωρία που θα επακολουθήσει, ειδικά, από την παύση λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας.

Την δυναμική της Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας την γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα στο Υπουργείο Οικονομικών, και δεν χρειάζεται να την αναφέρουμε εμείς.

Αυτό που χρειάζεται είναι η ενίσχυση της Δ.Ο.Υ. με περισσότερο προσωπικό, και όχι η αποδυνάμωσή της.

Καλούμε τους βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης να δώσουν λύση στο διαφαινόμενο λουκέτο της Δ.Ο.Υ , καλούμε την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να πάρει θέση, και τους λοιπούς φορείς και συλλόγους του Δήμου να αντιδράσουν και αυτοί.

Προτείνουμε επίσης στον Δήμο Εορδαίας να παραχωρήσει δωρεάν χώρο, σε συνεννόηση με το Υπ. Οικονομικών, ώστε να μπορεί να λειτουργεί η Δ.Ο.Υ Πτολεμαΐδας χωρίς λειτουργικά έξοδα, κάτι που θα είναι βασικό επιχείρημα στην απαίτησή μας για την συνέχιση λειτουργίας της Δ.Ο.Υ.

Ο Σύλλογος θα είναι σε επαγρύπνηση και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να προβούμε σε νέες κινητοποιήσεις για τα αυτονόητα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος Σοφοκλής Ασιανός

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top