VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Μακεδονικός Κοζάνης-Παναθηναικός (ομάδα Νέων) 1-2: Θετικά μηνύματα για το μέλλον!

Θετικά δείγματα γραφής και αισιοδοξία για το μέλλον, όταν και θα βρεθεί στο 100% των δυνατοτήτων του, άφησε ο Μακεδονικός Κοζάνης, στο πρώτο φιλικό της αγωνιστικής χρονιάς με την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού, παρά την ήττα με σκορ 2-1. Φυσικά η ήττα δεν παίζει κανένα ρόλο σ’ αυτό το αρχικό στάδιο που βρίσκεται ακόμα ο Μακεδονικός, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του ότι αυτό ήταν το πρώτο φιλικό μιας ομάδας που έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, αλλά κι ότι έπαιζε απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Αν και είναι πολύ νωρίς για όποια συμπεράσματα οι «μπλε» έδειξαν τα στοιχεία που θέλει να περάσει ο κ. Παπακώστας. Πίεση, συνοχή ανάμεσα στις γραμμές, καλή λειτουργία της ζώνης , πολύ τρέξιμο , κυκλοφορία, παιχνίδι από τα πλάγια είναι το στυλ και η φιλοσοφία της νέας ομάδας του Μακεδονικού.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πιο έτοιμος είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργούσε πιο εύκολα επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Βαρυτιμίδη στο πρώτο μέρος και του Μουστάκα στο δεύτερο μισό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μακεδονικός κινδύνεψε σοβαρά να δεχτεί γκoλ μόνο στα τελευταία 10΄ των δύο ημιχρόνων . Στο πρώτο ημίχρονο ο Βαρυτιμίδης με τρείς εκπληκτικές αποκρούσεις είπε όχι στους επιθετικούς του Παναθηναϊκού και κράτησε το μηδέν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι πέτυχαν το 0-1 στο 77΄με τον Κασαπάκη, και στο 84 έκαναν το 0-2 με τον Αποσολόπουλο. Ο Μακεδονικός μείωσε στο 90΄ σε 1-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντωνόπουλου Γρ., πέναλτι που κέρδισε ο Πηγαδάς ύστερα από ωραία κάθετη μπαλιά τετ α τετ του Πάτσιου.

Μακεδονικός: (Παπακώστας) Βαρυτιμίδης, Aντωνόπουλος Γρ., Κουμπούρας, Καλημέρης, Παπαδόπουλος, Κατσίκας Λ. Τζούτζας, Σακαλής, Σταφυλίδης, Αντωνόπουλος Κ., Ζαχαριάδης. Έπαιξαν και οι: Μουστάκας, Ευθυμιάδης, Πάτσιος, Κουτσώνας, Σταθόπουλος, Κατσίκας Γ, Πηγαδάς, Βασιλειάδης.

Παναθηναϊκός:(Χουάν Ραμόν Ρότσα) Αναγνωστόπουλος, Κασαπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κόϊ, Κουχούμης, Αντριόπουλος, Δόνης, Σταματάκης, Μουζακίτης, Μαραθιανός. Έπαιξαν και οι : Αποστολόπουλος, Αναστόπουλος, Σκούφος, Γκέκας, Santiago, Ρισβάνης, Γιαννιτσανής.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top