VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Αναταράξεις μετά τη δήλωση Ντόρας

"Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε ειλικρινά, δεν κρύβει λόγια" επεσήμαναν στελέχη του κόμματος

Η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει πως η δήλωσή της περί αποχώρησης αν δεν μπει το κόμμα στη Βουλή, δεν είναι ηττοπαθής, επισημαίνει δε πως βλέπει καθημερινά νέους ανθρώπους που έρχονται στη Δημοκρατική Συμμ
Η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει πως η δήλωσή της περί αποχώρησης αν δεν μπει το κόμμα στη Βουλή, δεν είναι ηττοπαθής, επισημαίνει δε πως βλέπει καθημερινά νέους ανθρώπους που έρχονται στη Δημοκρατική Συμμαχία

Κεραυνός εν αιθρία ήταν για τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας η δήλωση-έκπληξη της Ντόρας Μπακογιάννη ότι θα αποχωρήσει από την πολιτική εάν δεν καταφέρει το κόμμα της να εισέλθει στη Βουλή. Για τους πολύ στενούς της συνεργάτες, αυτή η δήλωση δεν τους ξάφνιασε, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά τις προθέσεις της Ντόρας Μπακογιάννη όλα τα χρόνια που βρίσκονται μαζί.

"Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε ειλικρινά, δεν κρύβει λόγια" επεσήμαναν στελέχη του κόμματος, μετά το "κρύο ντους" που υπέστησαν, προσθέτοντας ότι "άλλοι μιλάνε με μισές αλήθειες". Η κριτική που ασκήθηκε στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας ήταν εάν έπρεπε να γίνει αυτή αναφορά της -ανεξάρτητα εάν έλεγε την αλήθεια- καθώς καλλιεργείται κλίμα ηττοπάθειας στο κόμμα. Η απάντηση της κ. Μπακογιάννη ήταν πως αυτά που είπε ήταν αυτονόητα.

"Ο πολιτικός κρίνεται από τον λαό", τόνισε με έμφαση και σημείωσε προς αποφυγήν πάσης παρεξηγήσεως τα εξής: "Δεν είναι ηττοπαθής δήλωση, διότι εγώ καλύτερα παντός άλλου γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι η Δημοκρατική Συμμαχία και βλέπω κάθε μέρα νέους ανθρώπους που έρχονται και επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια υγιή προσπάθεια". Η κ. Μπακογιάννη δεν κρύβει στους συνεργάτες της ότι "το ταξίδι" που επέλεξαν δεν είναι εύκολο. Ωστόσο, όπως τους διαμηνύει -κόβοντας κάθε γέφυρα με το κόμμα που υπηρέτησε πολλά χρόνια-, "αν ήμουν στη ΝΔ θα πνιγόμουν, διότι δεν αντέχω τον λαϊκισμό".

Οι αναφορές περί αποχώρησης από την πολιτική της κ. Μπακογιάννη δεν σχολιάστηκαν από τα ηγετικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία απέφυγαν κάθε αναφορά, ακόμη και αν προκλήθηκαν.

Ωστόσο, δεν έλειψαν αναφορές -όχι δημοσίως- για τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τα οποία δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά για να δώσουν ένα τόνο αισιοδοξίας στο νεοσύστατο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

"Δεν είμαι εγώ στην πολιτική για να κάνω λαϊκισμό" διατείνεται η κ. Μπακογιάννη, προσθέτοντας ότι μπήκε στην πολιτική για πέντε αξίες και πέντε αρχές, για τις οποίες μια ζωή παλεύει, εκφράζοντας την αισιοδοξία της ότι το κόμμα της τελικά θα περάσει το όριο του 3%.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top