VIDEO:LIVE-AVLES.TV

ΔΕΗ:Διευκολύνσεις για την εξόφληση των λογαριασμών σε ευάλωτες ομάδες καταναλωτών

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΗΗ ΔΕΗ «αντιμετωπίζει με ευαισθησία τους πελάτες της και ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες καταναλωτών και παρέχει τις απαραίτητες διευκολύνσεις για την εξόφληση των λογαριασμών τους».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της ΔΕΗ ΑΕ, η οποία έχει ως εξής:

Πηγή:Πτολεμαίος

«Αναφορικά με την υπό εξέλιξη δημόσια διαβούλευση για τη Διαχείριση του Χρέους Πελατών των Προμηθευτών Ηλεκτρικής Ενέργειας, η ΔΕΗ Α.Ε. σημειώνει τα εξής :
Κάθε αγορά πρέπει να διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες τους οποίους η ΡΑΕ με τις προτάσεις της, που είναι εναρμονισμένες με το πνεύμα του υπό ψήφιση ενεργειακού νομοσχεδίου, επιδιώκει να οριοθετήσει. Στο παραπάνω πλαίσιο οι προτάσεις της ΡΑΕ για δημιουργία κανόνων που θα διέπουν την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η ΔΕΗ, έχοντας αξιολογήσει τη σοβαρότητα και την έκταση του προβλήματος των ληξιπρόθεσμων χρεών των πελατών, έχει ήδη διατυπώσει τον προβληματισμό της και έχει υποβάλει στη ΡΑΕ κάποιες αρχικές σκέψεις αντιμετώπισης του θέματος. Μετά από λεπτομερή εξέταση των υπό διαβούλευση προτάσεων θα διατυπώσει τις ολοκληρωμένες απόψεις της επί του θέματος.

Σε κάθε περίπτωση η Επιχείρηση τονίζει ότι αντιμετωπίζει με ευαισθησία τους πελάτες της και ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες καταναλωτών και παρέχει τις απαραίτητες διευκολύνσεις για την εξόφληση των λογαριασμών τους».
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top