VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Παπανδρέου: Προτεραιότητα σε φορολογικό, παιδεία, ανάπτυξη

Την ανάγκη ριζικών αλλαγών για μία πιο βιώσιμη οικονομία επεσήμανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg News, τονίζοντας ότι οι τρεις προτεραιότητές του για τον επόμενο ένα χρόνο είναι η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος και η προώθηση της προοπτικής ανάπτυξης μέσω της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας .

«Πραγματικά πιστεύω στην Ελλάδα και θέλω να δω ότι έχουμε απελευθερώσει όλο το δυναμικό που διαθέτει η χώρα», κατέληξε ο πρωθυπουργός.
«Πραγματικά πιστεύω στην Ελλάδα και θέλω να δω ότι έχουμε απελευθερώσει όλο το δυναμικό που διαθέτει η χώρα», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Απαντώντας στο αίτημα του Αντώνη Σαμαρά για μείωση της φορολογίας ο πρωθυπουργός ανέφερε πως το πραγματικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι η περικοπή των φόρων αλλά το να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει φοροδιαφυγή.

Σχετικά με την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε πως ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για την πράσινη και καθαρή ενέργεια

Σε ερώτηση μάλιστα για τις προσωπικές σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο της ΝΔ , ο κ. Παπανδρέου επισημαίνει πως "στην πολιτική κανείς είναι ορθό να διαχωρίζει τη θεσμική με την προσωπική σχέση λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάποτε , ύστερα από καμια δεκαετία, ίσως μπορούμε να καθίσουμε μαζί να πιούμε ένα ποτήρι κρασί και αναπολώντας το παρελθόν να πούμε: Ας κρίνουμε τώρα πως έχουν πάει τα πράγματα στην Ελλάδα".

Τέλος ο πρωθυπουργός, όταν ρωτήθηκε για το πώς θέλει να τον θυμάται η ιστορία, απάντησε ότι θα ήθελε να δει πως έχει συνεισφέρει στο κοινό καλό της χώρας, καθώς και στη συνειδητοποίηση των δυνατοτήτων της.

"Πραγματικά πιστεύω στην Ελλάδα και θέλω να δω ότι έχουμε απελευθερώσει όλο το δυναμικό που διαθέτει η χώρα", κατέληξε ο πρωθυπουργός. * ethnos.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top