VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Βασίλης Κωνσταντόπουλος στο Top Channel: «Δεν χαϊδεύουμε τους Βελβεντινούς-Είναι και αυτοί δικά μας παιδιά»- «Στον εισαγγελέα η υπόθεση με το νερό»!

Στον εισαγγελέα προτίθεται να απευθυνθεί ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η περίεργη υπόθεση με τη διακοπή υδροδότησης στο Βελβεντό, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η οποία πιθανολογείται πως οφείλεται σε ανθρώπινη παρέμβαση.

Αυτό δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής, στην εκπομπή «Έκτακτη Έκδοση» του Ζήση Πιτσιάβα στο Top Channel o κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος άσκησε μεν κριτική γενικότερα στη ΜΚΟ «Κοινωνία των Πολιτών», αλλά έδειξε διάθεση συνεργασίας, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως «δεν ωφελεί καμία κοινωνία και καμία δημοτική αρχή, καμία ΜΚΟ να εντείνονται τα προβλήματα και ο ένας να πολεμά τον άλλον. Πρέπει να βρεθεί τρόπος συνεργασίας και να πάψουν οι καταγγελτικές ακρότητες».

Ωστόσο, ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού ανέφερε πως «η ΜΚΟ δεν συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία γιατί μάλλον θέλει να επιβεβαιώσει πως το εγχείρημα του Καλλικράτη απέτυχε. Μπορεί και να έχει δίκιο βέβαια σε αυτό», συμπληρώνοντας πως «μια ομάδα λίγων ανθρώπων στο Δ.Σ. της ΜΚΟ λειτουργεί καταγγελτικά». Δέχθηκε πως «κάποιες φορές είχαμε συνεργασία, η ΜΚΟ δεν έχει θεσμικό ρόλο, αλλά έχει εισηγητικό και τους θεωρώ αξιόπιστους συνομιλητές», ενώ υποστήριξε (χωρίς, όμως, συγκεκριμένα παραδείγματα μα αριθμούς) πως στο Βελβεντό διατίθενται αναλογικά τα χρήματα που του αναλογούν, λέγοντας πως «επενδυτικά βρίσκονται σε εξέλιξη κάποια έργα και θα γίνουν και άλλα τον επόμενο χρόνο».

Για το πρόσφατο, επίμαχο θέμα με το νερό, ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε πως «φαίνεται πως κάποιος έκλεισε τη βάνα», επισημαίνοντας πως «δεν μπορώ να διατάξω ΕΔΕ γιατί οι δυο υπάλληλοι είναι πλέον στη σύνταξη, αλλά σκοπεύω να ζητήσω την παρέμβαση του εισαγγελέα». Να σημειωθεί, πάντως, πως αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής και ίσως αναμένεται να συμβεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

«Δεν χαϊδεύουμε τους Βελβεντινούς….είναι και αυτοί δικά μας παιδιά», ανέφερε, μάλιστα, σε κάποια αποστροφή του λόγου του ο κ. Κωνσταντόπουλος…

kozanimedia.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top