VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Λαθρομετανάστευση : 26 φεύγουν και εκατοντάδες έρχονται κάθε μέρα

ImageΣτην πλήρη κατάργηση των συνόρων της χώρας οδηγούμαστε πια αφού όπως φαίνεται ούτε η δύναμη FRONTEX μπορεί να σταματήσει την εισροή των αλλοδαπών στην Ελλάδα πόσο δε οι Έλληνες αστυνομικοί οι οποίοι από τη στιγμή που οι λαθρομετανάστες καταφέρουν να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τους δώσουν ζεστό τσάι, μία κουβέρτα και να τους αφήσουν τελικά να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την μεγάλη αποθήκη ψυχών που λέγεται Αθήνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία εισροής λαθρομεταναστών που δίνει το σωματείο Συνοριοφυλάκων (ΕΣΥΦΝΕ) μόνο τον μήνα Οκτώβριο του 2011 και μόνο από τον Εβρο πέρασαν 9.700 λαθρομετανάστες! Από την άλλη πλευρά τα στατιστικά στοιχεία της Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που παρέθεσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά από σχετική ερώτηση των Θανάση Πλεύρη και Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέρουν ότι το πρώτο 10μηνο του 2011 απελάθηκαν συνολικά 7.951 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων οι 178 αποχώρησαν με τρεις ειδικές πτήσεις τσάρτερ.

Με απλά λόγια όσοι λαθρομετανάστες απελάθηκαν σε 10 μήνες εισήλθαν στην Ελλάδα μόνο από τον Έβρο σε ένα μήνα ! Το ερώτημα που τίθεται είναι πολύ απλό. Με την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση να απειλεί πλέον μεγάλο μέρος του ελληνικού, με την ανεργία να φτάνει στο 18,4% και με προοπτική να φτάσει στο 20%, με τα χαράτσια, τους νέους φόρους να έρχονται ο ένας πίσω από τον άλλο με την αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που δεν μπορούνε να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες έχουν άραγε οι πολιτικοί μας και ιδιαίτερα οι συμπαθούντες των λαθρομεταναστών ποια θα είναι η μοίρα των Ελλήνων στην ίδια τους την χώρα.

Έχουμε άραγε αντιληφτεί ότι με την μαζική εισροή των μεταναστών στην χώρα μετατρέπουμε τους Έλληνες πολίτες σε πολίτες β’ κατηγορίας αφού κάθε μέρα βιώνουν την βία των αλλοδαπών που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην σε μία χώρα που η ύφεση έχει νεκρώσει την οικονομία.

Διότι αν τελικά δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την πολιτεία για την ασφάλεια της χώρας από αυτή την μαζική εισβολή που λαμβάνει χώρα εδώ και 15 χρόνια τότε θα πρέπει να δώσουν το δικαίωμα στον κάθε Έλληνα πολίτη να μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του και την οικογένεια του μόνος του γιατί η λίστα με τους 1426 νεκρούς συμπολίτες μας που δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς από το 1998 μέχρι και σήμερα είναι ήδη πολύ μεγάλη και το τίμημα που πληρώνει ο ελληνικός λαός για να μην αποκαλέσουν οι «πολιτισμένοι» ευρωπαίοι ρατσιστές είναι ήδη βαρύ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top