VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Δεν κλείνει η ΔΟΥ Σερβίων-Συνεχίζει με μειωμένο προσωπικό

ΔΟΥΑναστέλλεται τελικά η διακοπή λειτουργίας της ΔΟΥ Σερβίων, η οποία θα συνεχίσει τη λειτουργία της, τουλάχιστον για έναν, πιθανότατα, ακόμη χρόνο.

Η θετική αυτή εξέλιξη προέκυψε μετά και τις συναντήσεις που είχε χθες στην Αθήνα και στο Υπουργείο Οικονομικών ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην πρωτεύουσα με τη σχετική εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής.

Πηγή:Πρωινός Λόγος

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, η ΔΟΥ θα συνεχίσει τη λειτουργία της με μειωμένο προσωπικό τριών ατόμων, τα οποία κατάγονται από τα Σέρβια και θα φέρουν σε πέρας όλες τις αρμοδιότητες της Εφορίας, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο.

Οι άλλοι τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ Σερβίων θα μετατεθούν στη ΔΟΥ Κοζάνης. Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντόπουλο, στο διάστημα που θα παραμείνει ανοιχτή η ΔΥΟ το λειτουργικό κόστος θα βαρύνει το Δήμο και υπολογίζεται περίπου σε 12.000 ευρώ. «Ζητήσαμε χρόνο για την κατάλληλη προετοιμασία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, επισημαίνοντας και τη συμβολή όλων των φορέων για τη θετική αυτή εξέλιξη.

Να σημειωθεί πως μετά την έκτακτη σύγκληση, το μεσημέρι της Δευτέρας, του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων- Βελβεντού είχε αποφασιστεί η… περιφρούρηση της ΔΟΥ ώστε να μην προχωρήσει η μετακίνηση της στην Κοζάνη ενώ την Πέμπτη είχε προγραμματιστεί και κατάληψη του δρόμου Κοζάνης-Λάρισας Παράλληλα κλειστά θα έμεναν το δημαρχείο, τα εμπορικά καταστήματα αλλά και τα σχολεία της περιοχής. Πλέον, οι σχετικές κινητοποιήσεις πιθανότατα θα ματαιωθούν.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top