VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης: Συμμετοχή στην πανιατρική απεργία της 29ης Φεβρουαρίου

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΟ Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης, συμμετέχει στην εξαγγελθείσα από τον Π.Ι.Σ. πανιατρική απεργία της 29ης Φεβρουαρίου, διαλαλώντας μαζί με το σύνολο των μελών του ιατρικού σώματος, αλλά και με το σύνολο της κοινωνίας το Δίκαιο της Αντίθεσής του στην πολιτική του κοινωνικού εξευτελισμού, της αδιαφορίας προς τις ευπαθείς ομάδες, και της μετατροπής του κοινωνικού αγαθού της υγείας σε εμπορεύσιμο είδος υψηλού αντιτίμου.

Καλεί τα μέλη του, αλλά και το σύνολο των πολιτών, ως άμεσα θιγόμενους από τα προβλεπόμενα στον εφαρμοστικό νόμο για την υγεία, να συμμετέχουν ενεργά στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης, ημέρας ψηφοφορίας του νόμου, προβάλλοντας δυναμικά την διεκδίκησή τους για:

Ποιοτικές υπηρεσίες υγείας πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες,
Ισότιμο δικαίωμα πρόσβασης στις δομές υγείας για όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την κοινωνική, εργασιακή και οικονομική τους κατάσταση, όπως προβλέπεται από τις Συνταγματικές διατάξεις.
Πολιτική φαρμάκου που να προσβλέπει στην αποκατάσταση της υγείας των ασθενών και να μην έχει ως αποκλειστικό στόχο την μείωση της υγειονομικής δαπάνης εις βάρος των πασχόντων συμπολιτών μας.
Ανάπτυξη των νοσοκομειακών μονάδων με βάση τις ανάγκες του πληθυσμού, με βάση τα διεθνώς προβλεπόμενα κριτήρια, και όχι την επίτευξη οικονομικών στόχων.

Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο θα πρέπει να προσφέρεται ισότιμα σε όλους. Η πρόθεση του οποιουδήποτε να καταστήσει την υγεία προνόμιο, μετατρέποντάς την σε καταναλωτικό αγαθό υψηλού κόστους, αποτελεί πράξη άκρατου ρατσισμού και ηθικής κατάπτωσης και ως τέτοια θα πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο του Ελληνικού Λαού.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Βασιλακόπουλος Βασίλειος Αγάπιος Γαβριηλίδης
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top