VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Σπείρα «έγδυνε» παπάδες από το τηλέφωνο

ΠΑΠΑΔΕΣH Αστυνομία έχει εξιχνιάσει δεκαπέντε περιπτώσεις απάτης σε ιερείς στην Κρήτη, Κιλκίς, Άμφισσα, Κοζάνη, Φλώρινα, Βοιωτία, Ηλεία, Σέρρες, Πιερία, Νάξο, Πέλλα και Θεσσαλονίκη.

Δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 29 ετών είχαν συστήσει συμμορία, η οποία έπαιρνε τηλέφωνο στα σπίτια των ιερέων και τους ενημέρωνε για δήθεν ασφαλιστικές εκκρεμότητες.

Πηγή:newpost.gr

Κατά την επικοινωνία, οι δράστες προφασίζονταν ότι ήταν και οι ίδιοι ιερείς, που εκπροσωπούσαν εκκλησιαστικούς ασφαλιστικούς φορείς ή ανταποκριτές του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλειας Δημοσίων Υπαλλήλων. Έπειθαν μάλιστα τους ιερείς να καταθέτουν σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς μεγάλα χρηματικά ποσά, για τη διευθέτηση υποτιθέμενων οικονομικών και ασφαλιστικών εκκρεμοτήτων τους στα ασφαλιστικά ταμεία.

Το συνολικό παράνομο όφελος που αποκόμισαν οι δράστες τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 81.071 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα προανακριτικό υλικό, σε συνδυασμό με στοιχεία που τους παρασχέθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν προχθές το απόγευμα στη Πάτρα, τα δυο μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των απατεώνων και σε οικίες συνεργών τους, που αναζητούνται. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι κινητά τηλέφωνα και δώδεκα βιβλιάρια καταθέσεων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν στον Ανακριτή για κύρια ανάκριση.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top