VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Σωματείο Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια

Το Σωματείο Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια συμπαραστέκεται έμπρακτα στο δίκαιο και μεγαλειώδη αγώνα των χαλυβουργών της Ελευσίνας με τη διακίνηση τυ κουπονιύ οικονομικής ενίσχυσης που έχει εκδώσει το σωματείο τους.

Συνάδελφοι –σες,

Οι χαλυβουργοί της Ελευσίνας επί 120 μέρες πραγματοποιούν έναν μεγαλειώδη αγώνα ενάντια στα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης, της τροΐκας κ της ΕΕ, που ήθελε να επιβάλει η εργοδοσία τους.

Το συνδικάτο των χαλυβουργών, παραδίδοντας μαθήματα προς τις συμβιβασμένες και ξεπουλημένες πλειοψηφίες στο συνδικαλιστικό κίνημα, σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια συνδικάτα, αρνήθηκαν να δεχτούν τη μείωση μισθών, τις απολύσεις και συνεχίζουν να δίνουν έναν αγώνα για λογαριασμό όλης της εργατικής τάξης της χώρας μας.

Παρά τις συνεχείς απειλές και τις εκκλήσεις άσπονδων φίλων, οι χαλυβουργοί αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι, δείχνοντας παράλληλα το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι, για να αντιμετωπίσουν την αντεργατική λαίλαπα.

Τα στελέχη και τα μέλη του ΣΕΕΕΝ διακινούν το κουπόνι στους εργαζόμενους της ΔΕΗ που έχουν πληγεί βάναυσα από το 2010 με τη μείωση των αποδοχών να ξεπερνά το 50%, το διακινούν στους 8μηνίτες και τους 2μηνίτες που περιμένουν περιστασιακά να κάνουν λίγα μεροκάματα για να μπορέσουν να ζήσουν, όπως και στους εργολαβικούς εργάτες που οι συντριπτική τους πλειοψηφία είναι απλήρωτοι για μήνες. Όλοι όμως οι εργαζόμενοι στηρίζουν των αγώνα των χαλυβουργών από το υστέρημα και όχι από το περίσσευμα τους, δείχνοντας το αίσθημα αλληλεγγύης που έχουν όλοι οι εργαζόμενοι στο Λ. Κ. Δ. Μ.

Συνάδελφοι- σες

Από σήμερα κιόλας, να διακινηθούν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τα κουπόνια στους χώρους δουλειάς καθώς και σε χώρους, όπου μέχρι τώρα δεν πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία το.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους χαλυβουργούς.

Η αγωνιστική τους στάση να γίνει παράδειγμα και να εξαπλωθεί σε όλους τους κλάδους, σε όλη την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα εμείς, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, ανεξάρτητα από τις σχέσεις εργασίας μας, θα πρέπει άμεσα να προετοιμαζόμαστε για τη νέα αντεργατική θύελλα, που έρχεται σε μισθούς, συντάξεις, στο ξεπούλημα μονάδων και ορυχείων και στην κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων.

ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top