VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Κοινωνία των πολιτών του Βελβεντού: Εκδηλώσεις για τα 2 χρόνια από την ψήφιση του Καλλικράτη

Δύο χρόνια συμπληρώνονται στις 27 Μαΐου από την ψήφιση του νόμου του Καλλικράτη και ενάμισης χρόνος από την εφαρμογή του στην αυτοδιοίκηση. Δύο χρόνια που σε συνδυασμό με τη δύσκολη και δραματική συγκυρία που περνά η πατρίδα μας έχουν αλλάξει άρδην τις ζωές μας προς το χειρότερο.
Η κοινωνία μας βιώνει από τον Ιανουάριο του 2011 κάτι το πρωτόγνωρο.
Μια άνευ προηγουμένου αυτοδιοικητική απαξίωση, μια άνωθεν επιβεβλημένη οπισθοδρόμηση, μια βίαιη αναστολή της πορείας μας έτσι όπως την είχαμε οριοθετήσει διαχρονικά και που κατά γενική αλλά και αριθμητική ομολογία μας οδηγούσε ακόμα και μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο σε ασφαλή διαδρομή.
Θέλοντας να διατρανώσουμε για μια ακόμη φορά την αντίσταση και την αντίδρασή μας στην ένταξη του Δήμου Βελβεντού στον καλλικκρατικό Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και να βροντοφωνάξουμε την ανάγκη για τον επαναπροσδιορισμό του χωροταξικού του Καλλικράτη στην περιοχή μας, με την αυτοδιοικητική ανεξαρτησία του καποδιστριακού Δήμου Βελβεντού, διοργανώνουμε την Κυριακή 27 Μαϊου 2012 εκδηλώσεις δράσης και διαμαρτυρίας:
  • Το πρωί εξόρμηση καθαριότητας και εξωραϊσμού στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον του Βελβεντού. Τόπος συγκέντρωσης των εθελοντών το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού στις 8:30 π.μ.
  • Το βράδυ εκδήλωση διαμαρτυρίας στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Βελβεντού με τη συμμετοχή του συγκροτήματος των «Εθελοντών». Ώρα έναρξης 21:00. (σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βελβεντού)
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»
&
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top