VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Οι ακαδημίες του Tennis club Κοζάνης

Ακαδημία Ενηλίκων

Μάθετε τέννις γρήγορα εύκολα και διασκεδαστικά!

Συμμετέχοντας σε group έως 5 ατόμων, παίζοντας 2 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα με συνδρομή 40€ ανά μήνα

Κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα με 25€ ανά ώρα

http://top-sport.gr/components/com_jce/editor/tiny_mce/plugins/article/img/readmore.png); ">

Ακαδημία Ανηλίκων

Μπείτε σε ένα από τα 3 στάδια εκμάθησης - προπόνησης ανάλογα με το επίπεδο σας.

Αρχαρίων (για παιδιά που ξεκινάνε τώρα)

Προαγωνιστικό επίπεδο (κατόπιν επιλογής)

Αγωνιστικό επίπεδο (κατόπιν επιλογής)

Αρχαρίων

Τα group χωρίζονται με βάση την ηλικία (π.χ. 6-8 χρονών, 8-10 χρονών κλπ) και η εκμάθηση στις μικρές ηλικίες γίνεται μέσω παιχνιδιών και ευχάριστων δραστηριότητων. Στόχος μας είναι να γνωρίσουν τα παιδιά το άθλημα και να μάθουν να λειτουργούν σε ομάδες ακολουθώντας βασικούς κανόνες. Στις μεγαλύτερες ηλικίες οι στόχοι καθορίζονται μετά από συννενόηση με τα ίδια τα παιδιά.

Προαγωνιστικό επίπεδο

Απευθύνεται σε παιδιά με προηγούμενη εμπειρία που σαν στόχο έχουν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους μέσα από αγώνες που γίνονται στις γύρω περιοχές (ενωσιακά τουρνουά), χωρίς να αφιερώνουν πολύ χρόνο για προπόνηση με σκοπό όσοι θέλουν και μπορούν να περάσουν στο επόμενο στάδιο που είναι το αγωνιστικό επίπεδο.

Αγωνιστικό επίπεδο

Αποτελείται από τους καλύτερους αθλητές της περιοχής, οι οποίοι προπονούνται καθημερινά και συμμετέχουν σε πανελλαδικά πρωταθλήματα, εκπροσωπώντας το σύλλογο και την πόλη της Κοζάνης.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top