VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Το τσιγάρο αποτελεί μια σημαντική αιτία νοσηρότητας Ÿ- Το αντικαπνιστικό ιατρείο ωφελεί την υγεία (της Αναστασίας Μπούρτσου*)

ŸΗ υγεία η πλέον ανεκτίμητη αξία της ζωής μας, βάλλεται καθημερινά από αναρίθμητους «εχθρούς» που εξαντλούν την άμυνα του οργανισμού και την ανθρώπινη αντοχή επιφέροντας «πλήγματα» στην διατήρηση της.

Ένας από τους πιο απειλητικούς και γνωστούς κινδύνους είναι το κάπνισμα, οι συνέπειες του οποίου, συχνά προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες, καταδικάζοντας το άτομο, είτε ν΄ ακολουθήσει μια διαρκή φαρμακευτική «άμυνα» ώστε να θεραπεύσει στο μέτρο του δυνατού τις συνέπειες από την χρήση του τσιγάρου, είτε σε πολλές περιπτώσεις ως συνέπεια και άλλων ασθενειών να οδηγήσει στο θάνατο.

Οι επιπτώσεις του καπνίσματος είναι διττές: επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία που είναι ανεκτίμητη και επιπτώσεις στον προϋπολογισμό της υγείας των χωρών του κόσμου.

Βέβαια η χρήση καπνού είναι μια από τις κυριότερες αιτίες θανάτου. Και δεν είναι τυχαίο ότι η φετινή ημέρα κατά του καπνίσματος έχει θέμα την παρέμβαση της Βιομηχανίας Καπνού.

Το αντικαπνιστικό ιατρείο που λειτουργεί στο «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας καταγράφοντάς πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας είναι η πρόταση- λύση στους καπνιστές που επιθυμούν πραγματικά ν΄ αποβάλλουν την νικοτίνη από τον οργανισμό τους και να υιοθετήσουν υγιεινότερες συνήθειες τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους

31 Μαΐου 2012.Το αντικαπνιστικό ιατρείο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολ/δας θα βρίσκεται από τις 10:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδας μαζί με τους μαθητές της Δ΄ τάξης του 10ου Δημοτικού σχολείου Πτολεμαϊδας σε μια κοινή προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας.

Για αυτήν την προσπάθεια η Διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει:

  1. Το Σωματείο Εργαζομένων του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου για την ευγενική χορηγία και την στήριξη της εκδήλωσης
  2. Την κα Τσιτσοπούλου Αλεξάνδρα εκπαιδευτικό της Δ΄ τάξης του 10ου Δημοτικού και τους μαθητές που πλαισιώνουν εθελοντικά αυτήν την πρωτοβουλία.
  3. Την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα τις Κοινωνικές Λειτουργούς κ.κ Παπαδοπούλου Μαρία και Λαζαρίδου Ιωάννα και βέβαια
  4. την Ψυχολόγο του Νοσοκομείου και υπεύθυνη του αντικαπνιστικού ιατρείου κα Παπαδοπούλου Βασιλική.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΥΡΤΣΟΥ

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top