VIDEO:LIVE-AVLES.TV

450 θέσεις στους δήμους Γρεβενών και Εορδαίας μέσω του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εργασίας – Τ

Τετρακόσιες πενήντα θέσεις εργασίας για το περιβάλλον και την κοινωνική μέριμνα εγκρίθηκαν από το υπουργείο Εργασίας για τις Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών και Κοζάνης, μέσω του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (ΙΠΑΔΜ).

Ειδικότερα, στην Π.Ε. Γρεβενών οι θέσεις που εγκρίθηκαν φτάνουν τις 240, κατανέμονται αποκλειστικά στον Δήμο Γρεβενών και αφορούν τις ακόλουθες δράσεις:

- Προστασία, συντήρηση, καθαρισμοί των περιαστικών αλσών, ιδιαίτερα κατά την κορύφωση την αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής περιόδου.

- Προστασία παραποτάμιας ζώνης των ποταμών που πηγάζουν και διέρχονται από τον Δήμο Γρεβενών.

- Δενδροφυτεύσεις και αναδασώσεις σε ευαίσθητες περιοχές.

- Καθαρισμό, συντήρηση και αισθητική αποκατάσταση των χώρων και των κτιρίων.

- Ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών, παιδιών, ηλικιωμένων, ατόμων με αναπηρίες και ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων με σκοπό την ανάπτυξη της κοινωνικής συνοχής.

- Καταγραφή του πολιτιστικού πλούτου με κάθε σύγχρονο οπτικοακουστικό μέσο και ταυτόχρονη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων.

Όσον αφορά τις 210 εγκεκριμένες θέσεις στην Π.Ε. Κοζάνης, κατανέμονται στο Δήμο Εορδαίας. Το προσωπικό που θα επιλεγεί θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, στον κοινωνικό τομέα, τον τομέα παιδεία και στον τομέα πολιτισμού.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top