VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Κοζάνη : Καταδικασμένοι να πετύχουμε και να πρωταγωνιστούμε – Παρουσίαση του προπονητή

Το πλάνο και οι στόχοι της διοίκησης της Κοζάνης όπως αναλύθηκαν στην πρώτη συνέντευξη Τύπου απο τον πρόεδρο κ. Γαβριηλίδη αλλά και τον νέο προπονητή κ. Παρασκευά

O πρόεδρος της Κοζάνης αφού παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδος κ, Γιάννη Παρασκευά σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα ΜΜΕ της περιοχής τον καλωσόρισε στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Συνεχίζοντας δήλωσε :

Θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Παπαδόπουλο , αλλά και τον Πάρη Δουλγεριδη για την πολύχρονη συνεργασία που είχαμε

«Όταν ένας κύκλος κλείνει ένας άλλος ανοίγει.

Ο Γιάννης Παρασκευάς είναι ένα δικό μας παιδί με όρεξη για δουλειά και θα σχεδιάσουμε μαζί το πλάνο 5αετίας..

Μιλάμε με τους παίκτες που ήταν απο πέρυσι στην ομάδα , αλλά και με νέους σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας που θα πλαισιώσουν την ομάδα και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε κλείσει το 90% του ρόστερ με προσθήκες έμπειρων αλλά και νεαρών ποδοσφαιριστών. Στις 6 Αυγούστου που ξεκινάει η προετοιμασία το ρόστερ θα είναι ολοκληρωμένο για να μπορέσει να το δουλέψει ο προπονητής.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος θα είναι κοντά στην ομάδα και θα του δοθεί κάποιος ρόλος. Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν και τα διαρκείας για όλες τις τσέπες οι τιμές θα είναι 70 €, 100 € και 150 €.

Άριστες οι σχέσεις μας με τον Μακεδονικό

Ο ισχυρός άνδρας της Κοζάνης δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την άλλη ομάδα της πόλης τον Μακεδονικό με τον οποίο θα παίζουν στη ίδια κατηγορία. Οι σχέσεις μας με την ομάδα του Μακεδονικού και τον πρόεδρο Γιώργο Κατσίκα ήταν είναι και θα παραμείνουν άριστες.

Θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ μας αλλά και με τον κ. Γελαδάρη για να συνεργαστούμε και στο θέμα του γηπέδου συμπλήρωσε ο κ. Γαβριηλίδης.

Τελειώνοντας πρόσθεσε πως οι κινήσεις για τη δημιουργία ακαδημίας συνεχίζονται υπάρχουν επαφές κι αν όχι φέτος του χρόνου που θα ωριμάσει περισσότερο η ιδέα πιστεύουμε ότι θα κάνουμε κάτι καλό.

Παρασκευάς : Στόχος μας το οικογενειακό κλίμα και η άνοδος

Ο κ. Παρασκευάς με τη σειρά του δήλωσε ότι ήταν τιμητική η πρόταση που του έγινε και χαίρεται που ξαναγυρίζει στην ομάδα της Κοζάνης για να προσφέρει απο το πόστο του προπονητή αυτή τη φορά.

Συνεχίζοντας ο κόουτς της ομάδας δήλωσε :

Το πρώτο πράγμα που θέλω να πετύχω στην ομάδα είναι το οικογενειακό κλίμα. Δε παίζει ρόλο μόνο το μπάτζετ μιας ομάδας. Γνώρισα στα γήπεδα που έπαιζα τόσα χρόνια ομάδες με πολύ υψηλό μπάτζετ που δεν πέτυχαν γιατί δεν υπήρχε καλό κλίμα.

Θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε την Κοζάνη εκεί που της αξίζει , στην Γ΄ εθνική αλλά κι ακόμα ψηλότερα . Η Κοζάνη είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται .

Τελειώνοντας ο κ. Παρασκευάς συμπλήρωσε ,πρέπει να υπάρξει συνεργασία με την ομάδα του Μακεδονικού , όχι μόνο διοικητική αλλά και σε επίπεδο προπονητών . Γνωρίζω πολύ καλά τον κ. Παπακώστα και πιστεύω να συνεργαστούμε με κοινό όφελος την επιτυχία και των δύο ομάδων… της Κοζάνης για άνοδο και του Μακεδονικού για παραμονή.

Πριν η συνέντευξη τύπου φτάσει στο τέλος της ο πρόεδρος κ. Γαβριηλίδης , αλλά κι ο προπονητής κ. Παρασκευάς κάλεσαν τον κόσμο στο γήπεδο να βοηθήσει κι αυτός με τον τρόπο του στην άνοδο της Κοζάνης, αλλά και στην παραμονή του Μακεδονικού…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top