VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Ατζέντα» θέσεων θα φέρει ο Ευ. Βενιζέλος


Ο Ευ. Βενιζέλος θα ζητήσει άμεση εφαρμογή του «προγράμματος ανάσχεσης της ανεργίας»
Ο Ευ. Βενιζέλος θα ζητήσει άμεση εφαρμογή του «προγράμματος ανάσχεσης της ανεργίας»

Την «ατζέντα», που κατά το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναδείξει η κυβέρνηση στις συζητήσεις που θα έχει με τους επικεφαλής της τρόικας μετά τις 4 Απρίλη, θα φέρει στο τραπέζι των πολιτικών αρχηγών την προσεχή Τετάρτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η ηγεσία της Ιπποκράτους πιστεύει ότι οι εξελίξεις στην Κύπρο θα κάνουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις στη χώρα πιο προσεκτικές, διορατικές, ταχείς και αποτελεσματικές, σε σχέση με τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τη χώρα. Φιλοδοξεί δε ότι και η αντιπολίτευση θα αντιληφθεί την ανάγκη για εθνική συνεννόηση.
Προς το παρόν πάντως, το ΠΑΣΟΚ «επικαιροποιεί» την «ατζέντα» με τις βασικές προτεραιότητες, όπως η κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, το ΕΕΤΗΔΕ, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, η εκτέλεση του προϋπολογισμού ως προς τα έσοδα και τις δαπάνες, οι ρυθμίσεις των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.
Ειδικά για το «χαράτσι», το ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνει πρόταση που θα δώσει τη δυνατότητα μιας συμβιβαστικής λύσης (για την εφαρμογή μέσω της ΔΕΗ και για το 2013), ενώ πληροφορίες λένε ότι είναι σε ανοιχτή «γραμμή» με τη Δημοκρατική Αριστερά (που έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει την επέκταση), ώστε να κρατήσουν κοινή στάση.
Δημόσιο
Για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο το ΠΑΣΟΚ κάθε άλλο παρά αντίθετο είναι - μάλιστα στελέχη του δηλώνουν ότι πρέπει να γίνουν ταχύτατα και χωρίς υπεκφυγές.
Από την άλλη πλευρά, το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να κάνει διακριτό το «στίγμα» του, παρουσιάζοντας προτάσεις για τις ευπαθείς ομάδες και κυρίως τους ανέργους. «Δεν θέλουμε να κάνουμε τον πιο καλό ή τον πιο ευαίσθητο», τονίζει συνεργάτης του κ. Βενιζέλου, για να υπογραμμίσει τη σημασία του χθεσινού ραντεβού αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ υπό τον Φίλιππο Σαχινίδη με τους υπουργούς κ. Στουρνάρα, Βρούτση και Χατζηδάκη στο υπουργείο Οικονομικών. Το «πρόγραμμα ανάσχεσης της ανεργίας» που το ΠΑΣΟΚ ζητεί να εφαρμοστεί άμεσα θα είναι στην «ατζέντα» των συζητήσεων με την τρόικα - ωστόσο οι γνωρίζοντες προβλέπουν ότι οι πιθανότητες δημιουργίας χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας σε αυτήν τη φάση είναι περιορισμένες. * ethnos
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top