VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Είναι θλιβερό να μην υπάρχουν ελληνικές σειρές»




Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα

Για την έλλειψη των ελληνικών σειρών στην τηλεόραση και την εισβολή των τούρκικων μίλησε η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

«Είναι θλιβερό να μην υπάρχουν ελληνικές σειρές. Η μυθοπλασία είναι κάτι που ζητά το κοινό. Από την άλλη, πριν από τα τούρκικα είχαμε φτάσει στο άλλο άκρο. Να γίνονται άπειρες σειρές χωρίς να έχουν όλες κάτι να πούνε» τόνισε στο TV Glam.

Και συνέχισε αναφορικά με το αν τα παρακολουθεί και το πώς σχολιάζει το φαινόμενο της επιτυχίας τους: «Έχω δει αποσπασματικά και μου έκανε εντύπωση το πόσο καλογυρισμένα είναι. Κατανοώ ότι το κόστος είναι μικρότερο για τα κανάλια, αλλά νομίζω ότι, για να κερδίσεις κάτι, πρώτα πρέπει να επενδύσεις σε αυτό.»

Αν της γινόταν πρόταση να συμμετάσχει σε μια τούρκικη παραγωγή, τι θα έκανε; «Ότι κάνω κάθε φορά που μου γίνεται μια πρόταση. Αν μου άρεσε και μου ταίριαζε, θα κινούμουν αναλόγως.»

Τι την χαλάει στην τηλεόραση; «Παρόλο που την έχω σχεδόν πάντα ανοιχτή, ελάχιστες φορές την παρακολουθώ.» Η τηλεόραση έχει ανάγκη από περισσότερο νεανικό χιούμορ; «Από τη στιγμή που έχει ανάγκη το νεανικό τηλεοπτικό κοινό, ναι. Κανείς δεν θέλει να ψυχοπλακώνεται και να μιζεριάζει. Το χιούμορ προσφέρει εκτόνωση και μια πιο αισιόδοξη οπτική για τα πράγματα.»
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top