VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Βραδιά jazz, swing και βραζιλιάνικης μουσικής στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ

Μια βραδιά αυτοσχεδιασμών και jazz, swing, αλλά και βραζιλιάνικης μουσικής απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας το βράδυ της Τετάρτης, αφού στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ιδρύματος εμφανίστηκαν οι ”Point 2+2”.
Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τους: Χρήστο Ραφαηλίδη στο βιμπράφωνο, Πέτρο Κλαμπάνη στο κόντρα μπάσο και τον Σταύρο Λάντσια στο πιάνο. Στην βραδιά Jazz συμμετείχε με την  φωνή και την κιθάρα της η Κατερίνα Πολέμη.
«Η πρόταση ξεκίνησε απο το Half Note στην Αθήνα κι έτσι η παρουσία μας στην Ελλάδα συνδυάστηκε με μια βραδιά στην Κοζάνη. Είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία σε ένα χώρο με νέους ανθρώπους» τόνισε ο Χρήστος Ραφαηλίδης, ενώ ο Πέτρος Κλαμπάνης, που βρέθηκε ξανά στην Κοζάνη το καλοκαίρι, αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχει με τον Κοζανίτη βιμπραφωνίστα.
«Oτι πιο ωραίο για μας να παίζουμε σε ένα χώρο για φοιτητές και γενικότερα νέους ανθρώπους. Είναι πολύ ωραίο να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις προκειμένου οι νέοι άνθρωποι να είναι πιο υποψιασμένοι» τόνισε ο Σταύρος Λάντσιας, ο οποίος, επίσης, έχει επισκεφθεί την Κοζάνη πολλές φορές. Την «έκπληξη» της βραδιάς αποτέλεσε η παρουσία της Κατερίνας Πολέμη που τραγούδησε βραζιλιάνικη μουσική με τη συνοδεία της κιθάρας της.
Από την εφημερίδα "Ο Χρόνος"
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top