VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Και τις καλές εποχές βλέπαμε σκουπίδια στη μικρή οθόνη»


Την ποιότητα των σίριαλ σχολιάζει ο Στράτος Τζώρτζογλου

Για την κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση εν μέσω κρίσης καθώς και τα τούρκικα σίριαλ μίλησε σε συνέντευξή του στο TV Glam, ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου.

«Οι Τούρκοι δίνουν σχεδόν τσάμπα τα σίριαλ τους. Το κάνουν για να διαφημιστεί η χώρα τους. Την ίδια στιγμή, εμείς, οι Έλληνες ηθοποιοί, μένουμε άνεργοι. Μερικές σειρές είναι εξαιρετικές, όπως το "Σουλεϊμάν". Δεν είναι όλα δεύτερης ποιότητας» τόνισε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Κατανοώ τον πόνο των καναλιών που έχουν χάσει εκατομμύρια. Πρέπει όμως να σκεφτούμε λύσεις φιλότιμες, για να υπάρχουν σίριαλ και να διατηρηθεί η γλώσσα μας. Σε λίγο θα παίζονται μόνο τούρκικα. Μπορούν να υπάρξουν σίριαλ αν βάλουμε όλοι νερό στο κρασί μας».

Όσο για το αν θα έπαιζε χωρίς να αμείβεται…

«Έχω κάνει δουλειές για τις οποίες δεν έχω πληρωθεί. Προσπαθώ να έχω θετική διάθεση, πάντα υπάρχει φως μέσα στο σκοτάδι».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου σχολιάζει και την ποιότητα των σειρών και εκφράζει την αισιοδοξία ότι θα προκύψει κάτι θετικό από την κρίση.

«Και τις καλές εποχές, των παχιών αγελάδων, βλέπαμε πολλά σκουπίδια στη μικρή οθόνη. Επιπλέον, για να γίνουν δουλειές, κάποιοι κοιτούσαν να πάρουν λεφτά ακόμα και από το κράτος. Ελπίζω τώρα με την κρίση να προκύψει κάτι θετικό».*newsbeast
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top