VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Φτιάχναν σάλτσες σε μπετονιέρα

Κατάπληκτοι έμειναν οι ελεγκτές της υγειονομικής υπηρεσίας της Σουηδίας που πήγαν για επιθεώρηση σε ένα φαστ-φουντ, καθώς ανακάλυψαν ότι οι υπάλληλοι χρησιμοποιούσαν ένα δονητή αναδευτήρα μπετόν για να ανακατεύουν τις σάλτσες.
«Αν δεν σκοπεύουν να αγοράσουν μίξερ, μπορούν να κάνουν οικονομία και να αγοράσουν κάποιο άλλο μηχάνημα» αφού οι μπετονιέρες μπετόν «καθαρίζονται δύσκολα», εξήγησε ένας από τους επιθεωρητές, ο Σβεν-Ίνγκε Σβένσον, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Σβένσκα Νταγκμπλάντετ.
Σύμφωνα με τον Σβένσον, οι υπάλληλοι του καταστήματος, στην πόλη Χάσλεχολμ, δεν ανησυχούσαν καθόλου μολονότι έβλεπαν ότι η μπογιά με την οποία ήταν βαμμένο το οικοδομικό μηχάνημα ξεφλούδιζε....
Οι επιθεωρητές επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο φαστ-φουντ μετά από καταγγελία ενός πελάτη ο οποίος μαζί με το κεμπάπ του δάγκωσε και ένα μπουλόνι.
«Το μπουλόνι προερχόταν από ένα τσιγκέλι που χρησιμοποιούσαμε καθημερινά (...) Τελικά έπεσε και βρέθηκε μέσα στο δοχείο του κεμπάπ. Το μπουλόνι είναι μαύρο, όπως και το κεμπάπ και ήταν δύσκολο να το δούμε», εξήγησε ο ιδιοκτήτης του φαστ-φουντ. Διευκρίνισε επίσης ότι έχει πλέον αγοράσει ένα καινούριο μηχάνημα για τις σάλτσες και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είναι ακόμη «νέος» στον τομέα της εστίασης.
Οι υγειονομικές αρχές πάντως του επέτρεψαν να συνεχίσει τη λειτουργία του καταστήματός του, για να του δώσουν μια ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη του.
skeftomasteellhnika.blogspot.gr
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top