Πρόγραμμα Ημερίδας:
10:00-10:30 10:30-11:00 11:00-11:30 11:30-12:00 12:00-12:30 12:30-12:45 |
Προσέλευση-Χαιρετισμοί «Ποιότητα και ταυτότητα ελληνικών μελιών και προϊόντων κυψέλης» Ανδρέας Θρασυβούλου, Καθηγητής Μελισσοκομίας Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ. «Βαρόα, νοζεμίαση, αμερικάνικη σηψηγονία, πρόληψη και αντιμετώπιση» Ανδρέας Θρασυβούλου, Καθηγητής Μελισσοκομίας Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ. «Επιχειρηματικότητα και μελισσοκομία» Γιάννης Μητλιάγκας, Γενικός Γραμματέας Ε.Β.Ε. Π.Ε. Κοζάνης «Αλλεργίες και μελισσοκόμοι» Βασιλική Βούργα, Ιατρός Αλλεργιολόγος Ερωτήσεις- Συζήτηση |