VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Παραίτηση και του Δημάρχου Πρεσπών Βασίλη Τσέπα (Βίντεο)


Αλληλέγγυος στον αγώνα που δίνει ο λαός και η Δημοτική Αρχή  του Αμυνταίου, ενάντια στην αποψίλωση της περιοχής από κάθε κρατική δομή και τη συνέχιση της υποβάθμισης του τόπου, δήλωσε ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Βασίλης Τσέπας.
Ο Δήμαρχος Πρεσπών σε σχετική δήλωσή του μίλησε για «ανόητες αποφάσεις, που φέρνουν παράλυση στην περιοχή μας» και εξ αιτίας αυτών των αποφάσεων «νοιώθουμε αδικημένοι, πικραμένοι και πολίτες τρίτης κατηγορίας». Τέλος ο κ. Τσέπας, εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παραβρισκόμενους, δήλωσε ότι βρίσκεται δίπλα στο Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή του Αμυνταίου και θα υποβάλει την παραίτησή του μαζί με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη.
Η παραίτηση του Δημάρχου Πρεσπών δείχνει ότι η κατάσταση με την υποβάθμιση του Νομού Φλώρινας έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι φορείς δεν θα ανεχτούν άλλες παρεμβάσεις που να συντελούν σε περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής. Η αδικαιολόγητη μετακίνηση στρατιωτικών μονάδων και το κλείσιμο του στρατοπέδου Αμυνταίου, είναι σαφές ότι αποφασίστηκαν κατόπιν πολιτικών παρεμβάσεων. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις παλαιοκομματικές πρακτικές παρεμβάσεων ανοιχτά, καθαρά και με παρρησία, προκειμένου να διασφαλιστεί η παραμονή των στρατιωτικών μονάδων και η συνέχιση της λειτουργίας του στρατοπέδου Αμυνταίου.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top