VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Έπεσε η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης Σιάτιστας με τους Πράσινους Ντεντέκτιβ

Άλλη μια καλοκαιρινή εκστρατεία με πρωτότυπες δράσεις και εκδηλώσεις έφτασε στο τέλος της με διοργανωτή τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας και υποστηρικτή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του προγράμματος FutureLibrary. Σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου η αυλαία έπεσε με τους μικρούς μας αναγνώστες να μεταμορφώνονται σε ντεντέκτιβ του πράσινου και του γκρι. Ο κόσμος στη Βιβλιοθήκη μας είναι πολύχρωμος κι οι μικροί μας ντεντέκτιβ βγήκανε στους δρόμους της Σιάτιστας για να  φωτογραφήσουν και καταγράψουν τις πράσινες και τις γκρίζες όψεις της, τις όμορφες και τις άσχημες πλευρές της. Το αποτέλεσμα ήταν ότι  τόλμησαν να σχεδιάσουν, να προτείνουν και να αποτυπώσουν σε κολλάζ την πράσινη πόλη που θέλουν και ονειρεύονται.
Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας πραγματοποίησε από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 28 Αυγούστου συνολικά 30 (τριάντα) εκδηλώσεις με δημιουργικές απασχολήσεις, αναγνώσεις, θεατρικά εργαστήρια, ζωγραφική, ξεναγήσεις και άφθονο παιχνίδι μέσα από τον πολύχρωμο κόσμο των βιβλίων. Σε  όλη την διάρκεια του προγράμματος συμμετείχαν συνολικά 902 παιδιά , 103 ενήλικες, ενώ δανείστηκαν 2.890 βιβλία.
Εκτός από το προσωπικό της Βιβλιοθήκης και τους συνεργάτες του FutureLibrary μεγάλο μέρος των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε χάρη στην εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών και άλλων πνευματικών ανθρώπων της τοπικής μας κοινωνίας τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας αναγνώστες καθώς και όλους  τους ενήλικες  που ανταποκρίθηκαν με τόσο ενθουσιασμό στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν ενεργά στις εκδηλώσεις μας.
Τέλος, ευχαριστούμε τα ΜΜΕ (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ραδιοφωνικούς σταθμούς) Σιάτιστας, Βοΐου και Κοζάνης για την προβολή των εκδηλώσεων μας και την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τις δραστηριότητές μας. Όλο το ιστορικό των δράσεών μας έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης www.siatistabibl.gr .
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top