VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Επτά τρόποι για να μείνεις για πάντα νέα


Μάθε πως θα διατηρήσεις την υγεία σου και να φροντίζεις την επιδερμίδα σου

Ψάχνεις για το μαγικό φίλτρο που θα σε κρατήσει για πάντα νέα; Γνώριζες πως τη λύση την έχεις ήδη κι αρκεί απλά να ακολουθήσεις απλά βήματα; Μάθε πως θα διατηρήσεις την υγεία σου αλλά και την επιδερμίδα σου σούπερ και ξέχνα το χρόνο!

Το μαγικό φίλτρο της νιότης

1. Μείωσε το άγχος

Το στρες μπορεί να επιταχύνει την διαδικασία της γήρανσης γι΄αυτό λάβε τα μέτρα σου. Όταν το στρες αρχίζει να χτυπάει «κόκκινο» πάτα το «stop» και βρες τρόπους χαλάρωσης. Μετά από μια δύσκολη κι αγχωτική ημέρα στη δουλειά για παράδειγμα ένας περίπατος, η άσκηση ή ένα ζεστό μπανάκι θα σε ηρεμήσουν και θα διώξουν το άγχος, διατηρώντας την υγεία αλλά και το σώμα σου υγιή!

2. Μη ξεχνάς την ενυδάτωση


Αν θέλεις να αποφύγεις τα μπότοξ και τις πλαστικές ξεκίνα από τώρα τη σωστή ενυδάτωση. Πιες νεράκι, φρέσκους χυμούς και βάλε κρεμούλα στο πρόσωπο και το σώμα!

3. Κουνήσου λιγάκι


Δεν είναι μόνο το γυμναστήριο αλλά και οι δουλειές του σπιτιού που σου κάνουν καλό. Όσο κι αν αμφιβάλλεις το σκούπισμα, το σιδέρωμα και όλες οι δουλειές του νοικοκυριού σε γυμνάζουν σε κρατούν σε εγρήγορση.

4. Ξέχνα τα αρνητικά

Κάθε φορά που ο πεσιμισμός σου σε... θυμάται σκέψου πως αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα. Μην αφήνεις τα αρνητικά να σε επηρεάζουν και να καταστρέφουν τη διάθεση και την υγεία σου. Προσπάθησε να κάνεις χαρούμενες ή έστω ελπιδοφόρες σκέψεις, διότι όπως θα έχεις ακούσει ο εσωτερικός μας κόσμος αντανακλάται και στην εμφάνισή μας. Δε θέλεις να είσαι φρέσκια και ζωηρή;

5. Ταξίδευε, σε κρατά νέα

Τα ταξίδια ανοίγουν τους ορίζοντες και μας διατηρούν νέους. Όσο κουρασμένη κι αν αισθάνεσαι, πάρε την απόφαση και οργάνωσε έστω και μικρές εξορμήσεις. Η ψυχική υγεία είναι σημαντική και πρέπει να τη διατηρήσεις με κάθε τρόπο και το ταξίδι είναι ένας από τους καλύτερους. Ξέχνα προβλήματα και σκοτούρες και δώσε στον εαυτό σου την πολυτέλεια της ξεκούρασης, σωματικής αλλά κυρίως πνευματικής.

6. Μην υποτιμάς τα φρούτα

Ένα από τα σημαντικότερα για να μείνεις νέα για πάντα είναι η καλή ισορροπημένη διατροφή. Φρούτα και λαχανικά θα σε βοηθήσουν να προασπίσεις την υγεία σου αλλά και την εμφάνισή σου. Βάλε τα από νωρίς στην καθημερινότητά σου και δε θα χάσεις.

7. Μην ξεχνάς το αντιηλιακό

Καλή η ηλιοθεραπεία αλλά εκτός από τους κινδύνους υγείας, γερνάει το δέρμα. Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις αντιηλιακό αν δε θέλεις να αποκτήσεις γρήγορα κηλίδες και ρυτίδες.

Πηγή: vita.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top