VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Οριστική ρήξη και ηρωική έξοδος για τον Πάρι; (του Μιχάλη Αγραφιώτη)


Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπάρχει έντονη συζήτηση για τη στάση του Πάρι Κουκουλόπουλου και τις σχέσεις του με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο. Φαίνεται από τη στάση του Πάρι Κουκουλόπουλου, ότι δεν συμφωνεί με επιλογές του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ για να διατρανώνονται τόσο έντονα αυτές οι αντιθέσεις σημαίνει πως εκτός από πολιτικό επίπεδο, διαφωνία υπάρχει και σε προσωπικό επίπεδο που έχει οδηγήσει προφανώς τους δύο άντρες σε ρήξη με αρνητική προοπτική.
Η αντίθεση του Πάρι Κουκουλόπουλου σε σοβαρά ζητήματα φαίνεται ότι θα έχει και συνέχεια. Μια με τη Δημοτική Αστυνομία, μια με τους πλειστηριασμούς, είναι σίγουρο ότι θα τριτώσει ο κύκλος της αντιπαράθεσης και η αντίδραση σε κάτι πιο σκληρό, όπως είναι επιβολή νέων μέτρων θα φέρει προ εκπλήξεων τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα δει την αντίδραση του Πάρι Κουκουλόπουλου.
Είναι λογικό να υπάρχει γκρίνια για τον Βενιζέλο στο ΠΑΣΟΚ. Όταν ταυτίζεται πλήρως με τον Αντώνη Σαμαρά, όταν επιλέγει ως Πρόεδρος να μπει στην κυβέρνηση και μάλιστα σε καθοριστικό πόστο αντί να μείνει στο κόμμα και να συντονίσει δράσεις για την αναπτέρωση του, όταν κοντεύει να συγχωνεύσει το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και όταν λέει σε όλα «Μάλιστα, κύριε» και αφήνει τον Αντώνη Σαμαρά να παίζει όλο το παιχνίδι στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ, τότε λογικό να βρει αντιδράσεις και μάλιστα, σε έναν από τους πιο εγκάρδιους υποστηρικτές του, τον Πάρι Κουκουλόπουλο. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αχάριστος ο Βενιζέλος, γιατί όταν βρισκόταν στην δύσκολη περίοδο του 2007, ο μόνος που τον στήριξε έμπρακτα και την πλήρωσε ακριβά αυτή την στήριξη ήταν ο Πάρις Κουκουλόπουλος.
Αύριο συνεδριάζει ένα από τα πιο κρίσιμα πολιτικά συμβούλια του ΠΑΣΟΚ. Εκεί είναι πολύ πιθανό η ρήξη να διατυπωθεί ακόμη πιο έντονα και να γίνει πλέον εμφανής και επίσημα. Δεν αποκλείω το γεγονός, ο Πάρις Κουκουλόπουλος μετά από δεκαετίες στην πολιτική, την αυτοδιοίκηση και την προεδρία της ΚΕΔΚΕ να μην ανεχτεί άλλη υποβάθμιση της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και να επιλέξει το δρόμο της ηρωικής εξόδου από το κίνημα που έχει χάσει τον προσανατολισμό του.  Οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.
Το σίγουρο είναι ότι αν χρειαστεί ο Πάρις Κουκουλόπουλος δεν θα φοβηθεί να συγκρουστεί μέχρι τέλους
*kozan.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top