VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Πρωτοφανής κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Ελευθερίου "ΤΟ 5ο ΘΕΜΑ"


" …Από το περίσσευμα της καρδιάς του", τόνισε ο Διονύσης Μάργαρης, ένας από τους διακεκριμένους παρουσιαστές του βιβλίου, και ίσως αυτό στάθηκε "η ικανή και αναγκαία συνθήκη" να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού, από φίλους, συναδέλφους, μαθητές -παλιούς και νέους- του Χρήστου Ελευθερίου στην παρουσίαση του βιβλίου του «Το 5ο ΘΕΜΑ», το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013. Ασφαλώς η παρουσία τόσου κόσμου -ακόμη και από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και …Λαμία- σε μια παρουσίαση βιβλίου με -εξ αντικειμένου- περιορισμένο ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για ένα επιστημονικό βιβλίο με θέματα Φυσικής, αντανακλά την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του ανθρώπου Χρήστου Ελευθερίου, του δάσκαλου Φυσικού-Φροντιστή Χρήστου Ελευθερίου, του ανθρώπου που προσφέρει στα κοινά -π. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου-.

Και οι καταξιωμένοι παρουσιαστές του βιβλίου, φυσικοί, Διονύσης Μάργαρης, Βαγγέλης Κουντούρης, Διονύσης Μητρόπουλος και Ελευθερία Νασίκα, κατά βάση διαχειριστές και συνεργάτες στη μεγάλη -πανελλαδικά- διαδικτυακή επιστημονική σελίδα των Φυσικών ylikonet, στάθηκαν περισσότερο στην προσωπικότητα του συγγραφέα, στην ανιδιοτελή προσφορά του, στο πάθος του για τη Φυσική και την αγάπη για τους μαθητές του. Για το συγγραφέα μίλησαν ακόμη με τα καλύτερα λόγια, ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης American Genetics- Παύλος Ζουλιάμης. Το συντονισμό της παρουσίασης έκανε ο παιδικός φίλος του Χρήστου Ελευθερίου, φυσικός Γιάννης Λαμπρόπουλος.
Κωνσταντόπουλος και ο παλιός μαθητής του -και σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της
Τέλος ο συγγραφέας του βιβλίου Χρήστος Ελευθερίου, κατασυγκινημένος, αφού ευχαρίστησε ονομαστικά τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην έκδοση του βιβλίου, τόνισε με έμφαση "…ένα μεγάλο-μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μου, παλιούς και νέους, αφού αυτοί είναι η πραγματική πηγή έμπνευσης αυτού του βιβλίου…".
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top