VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Η Μαλβίνα υπήρξε η καλύτερή μου φίλη»


Η Άννα Ανδριανού θα μεταφέρει τη ζωή της δημοσιογράφου στη μικρή οθόνη

«Η Μαλβίνα υπήρξε η καλύτερή μου φίλη» Η φήμη που είχε κυκλοφορήσει και ήθελε την Άννα Ανδριανού να μεταφέρει την ζωή της Μαλβίνας Κάραλη στην τηλεόραση, προκάλεσε ντόρο.

«Καταρχάς η Μαλβίνα υπήρξε η καλύτερή μου φίλη. Ήμασταν γεννημένες την ίδια μέρα και θεωρούσε ότι οι ζωές μας ήταν κοινές. Θυμάμαι μια περίοδο πήγαινα κάθε μέρα σπίτι της, καθόμασταν στον πάγκο της κουζίνας, εκείνη ψιλόκοβε λαχανικά και μιλούσαμε για ψυχολογία, φιλοσοφία και έρωτα. Η Μαλβίνα μου έδωσε την καλύτερη συμβουλή για τα προσωπικά μου.

Όταν την ρώτησα κάποτε τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα όταν δεν τα βρίσκει με τον σύντροφό της, μου απάντησε: Να αλλάξει μάρκα. Επίσης με έβαλε να γράψω σενάρια σε μια εποχή που ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό.

Το πιο συγκινητικό περιστατικό ωστόσο συνέβη όταν αρρώστησε.

Είχαμε χαθεί και όταν την βρήκα και της είπα: «είναι δυνατόν να είσαι άρρωστη ένα χρόνο και να μην μου το έχεις πει;» μου απάντησε: «τόσα χρόνια σου λέω πως στις ζωές μας συμβαίνουν τα ίδια πράγματα και να τρέξεις για προληπτικές εξετάσεις στον Άγιο Σάββα».

Ήταν ότι πιο συγκινητικό έχω ακούσει γιατί σε μια στιγμή που είχε ανάγκη, εκείνη σκέφτηκε εμένα» τόνισε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Είπε ακόμα πως δεν θα μεταφέρει την ζωή της και δεν θα γράψει καμία βιογραφία, απλά κάποια στιγμή θα μεταφέρει στην μικρή οθόνη το μυθιστόρημα που είχε γράψει η Μαλβίνα
*newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top