VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης “Αγγίζωο”: “O μέσος όρος ζωής για ενα αδέσποτο στην Ν.Χαραυγή Kοζάνης είναι δύο εβδομάδες”


Είναι πλέον δεν θα χρησιμοποιησω την λέξη απαράδεκτο γι’αυτό που συμβαίνει στην Ν.Χαραυγη Κοζανης προσπαθω να βρω λεξη και δεν μπορω ειλικρινα γιατι το αποαραδεκτο ειναι πολυ ηπιος χαρακτηρισμος. Aν συνεχιστει αυτο που συμβαινει τις δυο τελευταιες μερες δεν θα υπαρχουν σκυλια ουτε αδεσποτα ουτε δεσποζομενα γιατι πολυ απλα οι ψυχοπαθεις που ριχνουν φολες πλεον καθημερινα δεν κανουν διακρισεις.
Δεν τους ενδιαφερει τιποτα παρα μονο να μην υπαρχουν σκυλια στο χωριο τους!!Ειναι τοσο απολιτιστοι και το μονο που τους αξιζει ειναι οχι μονο να τιμωρηθουν αλλα να υποφερουν οπως υπεφεραν τοσες ψυχες εξαιτιας τους!!Τα ζωα μυριζαν κυριολεκτικα δηλητηριο…η μυρωδια ανυποφορη απο αυτο που τα τελειωσε μεσα σε λιγη ωρα.Ηταν το πρωτο χωριο στο οποιο αποφασισαμε να παμε επειδη η κατασταση κυριολεκτικα ειναι εκτος ελεγχου και απο την στιγμη που ανακοινωθηκε οτι θα κανουμε ενημερωση σαν σωματειο για τα ζωα καποια αλλα ”ζωα” αποφασισαν να δηλητηριασουν ολα τα σκυλια του χωριου!!Ετσι για να δειξουν σε ολους ποσο μαγκες και νταηδες ειναι !!!Το οτι αυτο βεβαια συμβαινει εδω και καιρο και κανεις δεν μιλαει και κανεις δεν διαμαρτυρεται σε αυτο το χωριο σημαινει η οτι ειναι τοσο ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ η το ιδιο απολιτιστοι με αυτους που το κανουν!!
Σας ενοχλουν τα ζωα ”κυριοι”;Και εμας μας ενοχλει οτι πρεπει να μοιραστουμε τον αερα που αναπνεουμε μαζι σας!!!Γιατι βρωμαει ΘΑΝΑΤΟ και ΜΙΖΕΡΙΑ!!!Και πρεπει να ανεχομαστε τις τρισαθλιες υπαρξεις σας σε αυτο τον τοπο,σε αυτην χωρα σε αυτον τον πλανητη!!!Δεν σας αξιζει τιποτα παρα μονο αυτο…οσο πονο δωσατε τοσο πονο να παρετε!!Και πολυ παραπανω γιατι σκοτωνετε καθημερινα αθωες ψυχες οχι ζωα γιατι τα πραγματικα ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!Να σημειωθει οτι μεσος ορος ζωης για ενα αδεσποτο στην Ν.Χαραυγη ειναι το 2 εβδομαδες!!Αυτο ισως δωσει μια εικονα για τα αισχη που συμβαινουν εκει….και μετα διΑμαρτυρομαστε γι’αυτα που συμβαινουν σε αλλες χωρες και βριζουμε και φωναζουμε και στην Ν.Χαραυγη η θανατωση των αδεσποτων ειναι καθημερινο φαινομενο πλεον!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!Ντροπη γιατι κανεις δεν κανει το παραμικρο να το σταματησει…γιατι κανεις δεν μιλαει….γιατι κανεις δεν διαμαρτυρεται εστω!!Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top