VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Θαυμασμός και πικρία για την Κοζάνη

Η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην Κοζάνη, που παρά την τρομερή εμφάνιση και τη σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλε, γνώρισε τελικά οδυνηρή ήττα με 3-4 από την Καλλονή.

Τρεις φορές προηγήθηκε η ομάδα της Λέσβου, τρεις φορές ισοφάρισε η Κοζάνη, μάλιστα αν και έπαιζε με δέκα παίκτες για μια ώρα, λόγω της αυστηρής αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40΄ του Κάλφα. Τα «λιοντάρια» του Βασίλη Παπαδόπουλου πάλεψαν ως ίσος προς ίσο με την Καλλονή, σε ένα δεύτερο ημίχρονο όπου έσπασαν κυριολεκτικά καρδιές, αφού στο 87΄ ισοφάρισαν για τρίτη φορά, πίεσαν στη συνέχεια για να πάρουν ακόμα και τη νίκη, αλλά στο 90΄ η Καλλονή με αντεπίθεση πήρε το τρίποντο.

Σε άλλο ένα παιχνίδι το νεανικό συγκρότημα της Κοζάνης απέδειξε ότι δεν της αξίζει η θέση που έχει στη βαθμολογία, άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως στις δηλώσεις του ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Προκόπης Καρτάλης, επισήμανε με ειλικρίνεια ότι «ο αντίπαλος ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας». Δυστυχώς, όμως, σε άλλο ένα τόσο κρίσιμο ματς ο κόσμος δεν ήρθε στο γήπεδο και η προσέλευση ήταν χαμηλή. Αυτοί, όμως, που είδαν το ματς, συνειδητοποίησαν την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Βασίλη Παπαδόπουλου, μένοντας όμως με τη μεγάλη πικρία, αφού η ομάδα απέχει πλέον 4 βαθμούς από τη γραμμή σωτηρίας. «Θα προσπαθήσουμε ως το τέλος εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες που έχουμε», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής της Κοζάνης, δίνοντας ταυτόχρονα και τα συγχαρητήρια στους παίκτες του για την μπάλα που έπαιξαν κόντρα σε τόσο δυνατό αντίπαλο. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να τα δώσουν όλα στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής μέσα στην Ηράκλεια την προσεχή Τετάρτη. Πρόκειται για αγώνα που πιθανότατα θα κρίνει μια κατηγορία. Δεδομένο είναι ότι θα επιστρέψει ο Μικρτσιάν, επίσης θα λείψει ο Κάλφας.

gazzetta.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top