VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Οι πλατείες είναι γεμάτες για 4η μέρα

Για τέταρτη μέρα και με σύμμαχο πια τον καιρό οι “Αγανακτισμένοι” συνεχίζουν να κατεβαίνουν στις πλατείες όλης της χώρας σε όλο και μεγαλύτερους αριθμούς. Ταυτόχρονα οι συγκεντρωμένοι συγκροτούν ομάδες εργασίας για την καθαριότητα των χώρων, μεταφράσεις κειμένων καθώς και ομάδες ιατρών.

Με τον ήλιο να αυξάνει τους αριθμούς τους και με περισσότερες ελληνικές σημαίες οι “Αγανακτισμένοι” της Ελλάδας κατέβηκαν και σήμερα στις πλατείες της χώρας. Ήδη άρχισαν να ακούγονται σφυρίχτρες και το ρυθμικό χτύπημα των κατσαρολικών, τα πανό των προηγούμενων ημερών ξεδιπλώθηκαν πάλι και εμφανίστηκαν πολλές ξένες σημαίες ειδικά από χώρες της Λατινικής Αμερικής, ενώ ακούστηκαν συνθήματα κατά των πολιτικών αλλά και κατά της τηλεόρασης.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι η ψύχραιμη στάση των αστυνομικών δυνάμεων, αλλά και η αυξημένη παρουσία μικρών παιδιών ακόμα και στα παιδικά τους καρότσια, με τα οποία οι γονείς τους τα κατέβασαν στη συγκέντρωση. Πολλοί από τους οποίους δήλωσαν “άλλωστε για αυτά και το μέλλον τους γίνεται”.

Στη Θεσσαλονίκη οργανώθηκε το Σάββατο μεγάλη ποδηλατοδρομία η οποία διέσχισε κεντρικούς δρόμους που πολεοδομικού συγκροτήματος και κατέληξε στον Λευκό Πύργο.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top