VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Βουλγαράκης-Πελέκη:To Βατοπέδι έφερε τον χωρισμό...

Δε φέρνει μόνο η φτώχια γκρίνια....

Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου έχει όπως φαίνεται και άλλου είδους κόστος, περά απο πολιτικό ή οικονομικό, μιας και εξαιτίας του φαίνεται πως σήμανε το τέλος του γάμου του Γιώργου Βουλγαράκη και της Κατερίνας Πελέκη.Το γνωστό ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από 27 χρόνια αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στη σχέση του.Ο Βουλγαράκης και η Πελέκη γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμη φοιτητές. Παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένεια και απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

Έζησαν μαζί μια πολυτελή ζωή με σαλέ στην Αράχωβα, κρουαζιέρες με το σκάφος τους και εξορμήσεις στη Μύκονο. Οι δυο τους έδειχαν πολύ ευτυχισμένοι, αλλά προκάλεσαν την κοινή γνώμη και μετά το σκάνδαλο, φαίνεται πως ήρθε και η ρήξη στη σχέση τους.Σύμφωνα με δημοσίευμα στο “Πρώτο Θέμα” το σκάνδαλο στο Βατοπέδι οδήγησε στην απομάκρυνσή τους. Οι πολιτικο-δικαστικές περιπέτειες ταλανίζουν το ζευγάρι και η γκρίνια έχει ριζώσει για τα καλά στη σχέση τους.

Άνθρωποι, μάλιστα, από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως όλη αυτή η κατάσταση είναι υπεύθυνη για τα σύννεφα στη σχέση της με τον Γιώργο Βουλγαράκη. Οι ενδοοικογενειακές κόντρες πυκνώνουν και η κα Πελέκη φέρεται να έχει πει στους δικούς της ανθρώπους ότι “Ο Γιώργος μας έκλεισε το σπίτι” και εκείνος να της επιστρέφει την κατηγορία αναφέροντας: “Όχι εγώ, εσύ”.

theBest.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top