VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Συνάντηση μηχανικών του ΕΕΤΕΜ με τη Διοίκηση του ΤΕΙ

ΕΕΤΕΜΜε τη Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Κοζάνης – Γρεβενών, για να συζητήσει το σημαντικότατο πρόβλημα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει το ίδρυμα, μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και να εκτιμηθεί η γενικότερη πορεία του θεσμού τα τελευταία χρόνια και η θέση του στο σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης της Ελλάδας.

Πηγή:EΡΑ

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ, Γιώργος Χαραλαμπίδης, αφού παρουσίασε και ανέλυσε την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται σήμερα για το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, μίλησε για τις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, για τη διακύμανση των προσφερόμενων θέσεων και των εισακτέων.

Επίσης αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί τόσο από τον ίδιο σε συναντήσεις του με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, όσο και της συνόδου των ΤΕΙ.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Κοζάνης – Γρεβενών, Βασίλης Καψάλης, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην αγορά εργασίας οι απόφοιτοι των ιδρυμάτων, ιδιαίτερα εξαιτίας της αδράνειας της πολιτείας και των παρεμβάσεων διαφόρων επιμελητηρίων, ενώ σημείωσε με έμφαση ότι είναι απαραίτητος ο συντονισμός δράσεων μεταξύ της ΕΕΤΕΜ και της Διοίκησης του ιδρύματος, για να θωρακίσουν τη βιωσιμότητα του ΤΕΙ και να δώσουν προοπτική στους Πτυχιούχους Μηχανικούς.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top