VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ανακοίνωση για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Στο πλαίσιο της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», ο Δήμος Βοΐου προχώρησε στη σύναψη μνημονίων συνεργασίας με το ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ  και την Εταιρία Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες που εδρεύει στη Νεάπολη.
Βασικός στόχος της συνεργασίας ήταν η ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων με τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης για την υλοποίηση δράσεων κοινωφελούς χαρακτήρα στο Δήμο Βοΐου, μέσα από διαφανείς και αντικειμενικές διαδικασίες.
Με την συνεισφορά του Δήμου Βοΐου, οι πράξεις διαμορφώθηκαν σε  καινοτόμες παρεμβάσεις αποσκοπώντας στην ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των φορέων, στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, στην αναβάθμιση των δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών.
Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στη συνεργασία με την Εταιρία Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, ο Δήμος Βοΐου ουδέποτε ενεπλάκη και συμμετείχε στη διαδικασία επιλογής ωφελουμένων, ούτε λάμβανε γνώση αυτής, παρά μόνο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στον ΑΣΕΠ. Την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη της όλης διαδικασίας διατηρεί η Εταιρία Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες που εδρεύει στη Νεάπολη Κοζάνης.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top