VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Τηγανιτά βλίτα


Τηγανιτά βλίτα



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 κιλό βλίτα πλυμένα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
100 γραμμάρια τυρί φέτα
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα βλίτα.
Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά.

Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι.

Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι για να το σοτάρουμε.
Το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Όταν πάρει χρώμα, αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά- σιγά τα βλίτα και τα ανακατεύουμε με το κρεμμύδι.
* sidagi.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7HWoePckfYMBIDIjUBGOBzFjq5_MiMLYigfVL-BgBFm-Y4CTJN6Q-YNeOFe8sqE3wEpJiW6Pqe4vK2FLBWKKoWcSMhQq0SUFPwB6HllvrmJfFbxmDFBeQYhS7iS7LpZMtfDGndFFBN4Q/s1600/hhhhhh33.pnghttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtVFtkKcTGsYfauqZphZ8t49x9w2goSgzJDA3rWfLyxaSdpkarglT1QcpYBvlG-31fATexlg3cpeb86qLV5SX0A6mqeZ8fjTafsEj3DfhTDkLJl0jgIWip4XuB8u55rMVCQAt2HkA6zao/s1600/icon_media.gifhttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJ3tHnSMfZMzbEhoWjUEHMcUnGIjmmZjQcfGce6dGRxtQlB52ITvN4PjYmOGhMlyymvn2Zyy1MtX2QRsU3rBImiVvFFy1NHiFLGBU1gKHYmCntajvwSaI2K8e7HzVsFOn-60usmF22KV4/s200/icon_economy.gifhttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijVR1Bx6blnKsjXd5I0LEI_V2xp3jmr-JNVmPS1XUMw-jY-pxdpRV_BtffxeMGdinbshoOYgIfSIVLR_KxpoUJBCum3O1SQh8LfEpljyPQGGhGj1sAncLDvBm4WATVEa0-Hd0f9BojsKE/s200/icon_reportage.gifhttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGlx9iyvBhk3_OQS35jb8UcnPRMlqWYlkFd3REuMWxSJdQ4-AxdZ7BnIRkS0GGagi_W1UusXgH8Pgn9iS1_nhK2cU_uy-eJr_Zx1yHAuQrY05zHXP7mkJap_YdXPXT-YUUTz6v_xGJFeA/s200/sss.gif


back to top